Baru-baru ini, tular di media sosial mengenai sebuah video yang memperlihatkan Bella Astillah yang kembali mesra dengan bekas suaminya, Aliff Aziz. Dek kerana video tersebut, ramai netizen mempertikaikan kembali keputusan Bella selepas apa yang terjadi pada rumah tangga mereka sebelum ini.

Sedia Menerima Aliff Semula 

Menerusi laporan Berita Harian, menurut penyanyi itu dia sedia untuk menerima semula bekas suaminya dengan hati yang terbuka. Malah jelas Bella dia akan membincangkan bersama keluarga mengenai keputusan yang bakal diambil dan akan membuat pengumuman rasmi mengenai perkara tersebut.

IKLAN

Malah dedah Bella, dia akui foto mesra nya merangkul lengan seorang lelaki yang dikongsi di laman Instagram awal bulan ini adalah Aliff.

Bella Berang Digelar Bebal 

Berdasarkan perkongsian dari portal akhbar itu, segelintir netizen beranggapan bahawa Bella seperti tidak serik akan apa yang telah terjadi malah turut menggelarkannya dengan beberapa kata kesat.

Berang dengan kecaman tersebut, tegas empunya nama sebenar Dayang Nabellah Awang Astillah ini dia tidak menolak untuk berbaik semula dengan Aliff adalah kerana anak mereka.

Malah dia turut menyelar tindakan netizen tersebut seolah-olah tidak mempunyai akhlak yang baik selain memohon untuk tidak mencampuri urusan mereka.

Dalam masa yang sama, hangat memperkatakan mengenai video yang tular dimana memperlihatkan Aliff sekali lagi terlibat dalam pergaduhan sehingga dia ditumbuk bertubi-tubi dipercayai di sebuah kaki lima restoran di Singapura.