Kelakar! Super Junior Menyanyikan Lagu Hits Dalam Bahasa Indonesia

Rata-rata peminat berasa begitu terhibur menonton video tersebut malah turut memuji ada diantara mereka berjaya menyanyikan lagu tersebut dalam bahasa Indonesia dengan cukup baik.

Mesti Baca

Seperti yang sedia maklum, kumpuan Super Junior atau juga dikenali sebagai SuJu telah membuat kemunculan semula mereka pada tahun ini. SuJu yang dianggotai Ryeowook, Donghae, Leetuk, Kangin, Siwon, Yesung, Eunhyuk, Kyuhyun dan Heechul bakal tampil dengan buahtangan terbaru buat peminat mereka terutamanya di Asia dengan konsert jelajah “Super Show 8: Infinite Time” bermula Oktober 2019. Mereka telah membuat persembahan di Jepun,Thailand dan Filipina.

Video Nyanyian Dalam Bahasa Indonesia 

Tidak terkecuali Malaysia juga berada dalam senarai jelajah mereka dengan menyaksikan 8 anggota SuJu ‘turun padang’ pada 1 Mac hadapan. Dalam pada itu, tular di media sosial mengenai beberapa sedutan video rakaman kumpulan ini menyanyikan beberapa lagu hits mereka seperti Sorry Sorry dan Mr Simple.

Menariknya mengenai video tersebut, mereka bukan sahaja menyanyikan dalam versi asal malah turut digubah beberapa liriknya di dalam bahasa Indonesa.

Peminat Terhibur 

Rata-rata peminat berasa begitu terhibur menonton video tersebut malah turut memuji ada diantara mereka berjaya menyanyikan lagu tersebut dalam bahasa Indonesia dengan cukup baik. Sehingga kini video tersebut telah mencecah lebih dari 800 ribu tontonan serta mendapat tanda suka lebih dari 100 ribu pengguna YouTube

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan