7 Artis Bollywood Ini Diajak ‘Buat Seks’ Dengan Produser, Demi Watak Besar Dalam Filem

Mesti Baca

Bukan mudah nak jadi popular sebaris dengan artis-artis terkenal Bollywood terutamanya untuk artis wanita. Setiap orang perlu melalui pengalaman-pengalaman sukar dan pahit untuk mencipta nama dalam dunia Bollywood.

Dikalangan artis wanita mahupun lelaki, ramai yang pernah dipaksa untuk melakukan hal-hal yang tak senonoh demi untuk mendapatkan watak besar, hero atau heroin dalam filem. Antaranya diajak melakukan hubungan seks atau ‘Casting Couch’.

Berikut antara perkongsian kisah pahit pelakon Bollywood yang pernah diajak tidur dengan pengarah dan producer mereka untuk mendapatkan watak dalam filem besar.

Walaupun tidak semua artis yang terpedaya dengan pelawaan melakukan hubungan intim, pengalaman mereka jelas sangat menakutkan.

Mari kita baca beberapa kisah dilaporkan dari DailyHunt.

Kangana Ranaut

Kangana Ranaut terkenal dengan sikap lantang. Kangana tidak pernah segan untuk bercakap secara terbuka di hadapan umum. Dalam sebuah wawancara, aktres itu mendedahkan bahawa dia terpaksa tidur dengan pengarah ketika dia melalui saat-sat sukar dalam bidang lakonan.

Kalki Koechlin

Aktres itu mendedahkan dalam temu bual bahawa dia melakukan hubungan seks dengan pengarah dan penerbitnya demi mencipta nama di Bollywood dan apabila dia berjaya dia berhenti melakukan itu.

Sherlyn Chopra

Via India Today

Sherlyn Chopra juga mengakui bahawa dia melakukan hubungan seks dengan penerbitnya untuk mendapatkan filem besar.

Tisca Chopra

Via Filmibeat

Tisca Chopra mengakui bahawa dia juga menghadapi situasi yang sama semasa waktu sukarnya. Pelakon itu terus mendedahkan bahawa ini adalah sebuah realiti di Bollywood dan ia seperti perjanjian rahsi di antara seorang penerbit dan pelakon di mana tiada siapa yang secara terbuka bercakap mengenainya.

Sunny Leone

Via Sify

Walaupun Sunny Leone dikenali sebagai bekas bintang porno, namun tidak bermakna dia setuju jika diajak untuk melakukan hubungan seks demi mendapatkan watak besar dalam filem. Sebenarnya, dia pernah menolak tawaran untuk tidur dengan seorang penerbit.

Ayushmann Khurrana

Via Instagram

Semasa dia berjinak-jinak untuk menjadi seorang pelakon, Ayushmann Khurrana memang dikenali menjadi pengacara majlis yang terkenal. Semasa masa sukarnya, beberapa pengarah lakonan meminta beliau memberikan bantuan seksual yang ditolaknya dengan tegas. .Khurrana juga menyatakan kepada media bahwa ‘casting couch’ adalah realiti dalam industri Bollywood.

Ranveer Singh

Suami Deepika Padukone menjadi salah satu pelakon yang berani bercakap tentang sisi gelap industri Bollywood. Hal ini telah diungkap menerusi temubual di Hindustan Times.

‘Casting couch’ benar-benar berlaku dalam dunia bollywood, saya telah mengalaminya, apabila saya kata ‘tidak’, dia menangis seperti kekasih yang ditolak cinta, kemudian saya baru tahu bahawa dia melakukannya untuk semua orang,” kata Ranveer Singh dalam temu bual.

Terkini

“Kurang Ajar!”- Ashraf Muslim Bengang Dengan Syarikat Judi

Pelakon Ashraf Muslim meluahkan rasa kecewa terhadap sebuah syarikat perjudian selepas tular di media sosial mengenai lagu raya yang...

Artikel Berkaitan