Peminat Mengamuk! Tuntut TV3 Mohon Maaf Kepada Siti Nurhaliza

Hasil carian Murai.my mendapati video tersebut yang kini mencecah lebih dari 13 ribu tontonan mendapat lebih dari 800 tanda kurang suka (dislike) berbanding dari tanda suka (like) iaitu kurang dari 100.

Mesti Baca

Artis & Instafamous Selar Kes Youtuber Bergaduh Di Gelanggang Futsal

Insiden pergaduhan di sebuah gelanggang futsal minggu lalu yang melibatkan Youtuber terkenal mendapat perhatian ramai termasuk di kalangan selebriti...

Ini Jumlah Yang Dibayar Kepada Meghan & Harry Untuk Wawancara Dengan Oprah Winsfrey

CBS dilaporkan telah membayar jutaan dolar untuk memiliki hak penyiaran wawancara yang sangat dinanti-nantikan iaitu wawancara Oprah Winsfrey bersama...

‘Harap Kamu Mati’- Adik Zyn Malik Disumpah Kerana Tak Dapat Restu

Waliyha adalah adik kepada Zayn Malik dari kumpulan One Direction. Dia pernah muncul dalam video muzik kumpulan itu pada...

Biarpun Anugerah Juara Lagu 34 (AJL34) sudah seminggu melabuhkan tirainya, namun peminat masih hangat memperkatakan mengenainya. Dianggap paling sensasi dalam sejarah penganjurannya, beberapa kontroversi melibatkan finalis kali ini seakan mewarnai lagi AJL34.

Expectation VS Reality Anta Permana 

Terbaru, pihak TV3 telah mengimbas kembali beberapa sedutan ketika latihan dan waktu berlangsungnya persembahan finalis AJL34 termasuklah buat lagu Anta Permana yang diganti oleh Bob Yusof yang dimuat naik pada Sabtu (15 Februari) baru-baru ini di laman YouTube.

Peminat Mengamuk 

Hasil carian Murai.my mendapati video tersebut yang kini mencecah lebih dari 13 ribu tontonan mendapat lebih dari 800 tanda kurang suka (dislike) berbanding dari tanda suka (like) iaitu kurang dari 100. Ini kerana menerusi ruangan komen rata-rata peminat beranggapan pihak stesen televisyen tersebut seperti kurang professional selain menuntut mereka membuat permohonan maaf gara-gara kerana insiden baru-baru ini.

Terdahulu, penonton di Axiata Arena memberi sorakan gemuruh apabila penyanyi asalnya Dato Sri Siti Nurhaliza tampil membuat kejutan dengan turut muncul dalam persembahan Anta Permanan bersama dengan Bob. Namun, sewaktu siaran langsung yang bersiaran di TV3, berlaku sedikit kesilapan teknikal yang memperlihatkan seolah-olah mikrofon milik penyanyi No 1 negara itu seperti tidak berfungsi.

Sebagai info, Siti telah menjelaskan menerusi video yang dimuatnaik di laman YouTube nya yang mana ‘comeback’ kali ini adalah bagi menyokong persembahan Bob serta komposer lagu tersebut.Malah, keputusannya untuk kembali ke pentas itu juga dilakukan di saat akhir setelah mendapat persetujuan dari suaminya, Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa atau lebih dikenali sebagai Datuk K.

Terkini

Miley Cyrus Ajak Penonton Untuk Ambil Vaksin Melalui Muzik Video Terbarunya

Miley Cyrus menyeru kepada semua orang untuk mendapatkan vaksin sewaktu pandemik COVID-19 . Dirakam Sewaktu Konsert Outdoor Di Hadapan Audiens...

Artikel Berkaitan