Patah Kaki Kanan! Lee Kwang Soo Terlibat Dalam Kemalangan Jalan Raya

Kesan daripada kemalangan tersebut, segala aktiviti kerjaya seni Kwang Soo termasuk dalam Rancangan Running Man terpaksa diberhentikan buat sementara waktu bagi memberikan peluang untuknya sembuh dan berehat.

Mesti Baca

Buat peminat rancangan realiti Running Man, berita yang mengejutkan mengenai salah seorang tonggak utama rancangan itu, Lee Kwang Soo ternyata membuatkan ramai yang risau mengenainya.

Patah Kaki Kanan 

Ini kerana Kwang Soo dilaporkan terlibat dalam kemalangan jalan raya pada petang Sabtu. Berikutan itu, pelakon berkenaan telah mengalami patah pergelangan kaki kanan dan terpaksa melakukan pembedahan semalam.

Berita itu disahkan sendiri oleh agensinya, King Kong by Starship menerusi kenyataan rasmi yang dikeluarkan oleh mereka.

“Pada petang Sabtu (15 Februari), kereta yang dinaiki Kwang Soo telah dilanggar oleh sebuah kereta yang melanggar lampu isyarat.

“Bagaimanapun kemalangan itu tidak serius namun selepas melakukan pemeriksaan di hospital berhampiran, Kwang Soo disahkan mengalami patah di bahagian pergelangan kaki kanannya.

Terpaksa Berehat Dari Running Man 

Kesan daripada kemalangan tersebut, segala aktiviti kerjaya seni Kwang Soo termasuk dalam Rancangan Running Man terpaksa diberhentikan buat sementara waktu bagi memberikan peluang untuknya sembuh dan berehat.

“Kwang Soo kemudiannya dimasukkan ke hospital dan sedang menerima rawatan. Buat masa ini dia tidak dapat meneruskan aktiviti seninya untuk memberikan fokus kepada penyembuhan,” kata wakilnya.

Sebagai info, Kwang Soo mula menyertai Running Man sekitar tahun 2011 bersama-sama ahli asal Yoo Jae-suk, Ji Suk-jin, Kim Jong-kook, Gary, Haha,Song Joong-ki dan Song Ji-hyo sebelum Song Joong-ki dan Gary mengucapkan selamat tinggal pada rancangan itu dan digantikan dengan beberapa ahli baharu.

Terkini

Sesuai Dijadikan Hadiah! Boleh Tergoda Tengok Pek Galaxy Ekosistem Violet Edisi Terhad Ini

Bagi mereka yang mencari cara untuk melengkapkan gaya hidup epik mereka, Samsung Malaysia ada tawaran yang menarik. Dari 15...

Artikel Berkaitan