Para pelakon industri hiburan K-Pop sedang hampir ke Indonesia. Selepas konsert yang silih berganti diadakan, kini giliran game show Running Man yang singgah ke negara jiran ini.

Melalui akaun fanbase @kpop__zonk, dua pemain Running Man, Lee Kwang Soo dan Jeon Somin dikhabarkan tiba di Lapangan Terbang Soekarno Hatta untuk transit. Mereka kemudian meneruskan perjalanan ke Yogyakarta untuk melakukan cabaran dari pasukan Running Man di sana.

“Kwangsoo dan Somin akan melakukan pergambaran Runningman di Pantai Timang Yogyakarta, di episode 359 Kwangsoo dan Somin terpilih sebagai ahli yang mendapatkan hukuman menaiki Gondola Manual kerana kalah dalam project 1%” tulis pengendali akaun @kpop__zonk.

IKLAN

Dari foto-foto yang didapat dari sebuah akaun instagram @leekwangsoo_indonesia, Isnin (4/9/2017), Lee Kwang Soo dan Jeon Somin telah tiba di Pantai Timang. Keduanya terlihat teruja ketika berada di Pantai Timang, beragam ekspresi diterlihat di wajah keduanya, senyum ramah hingga wajah ceria Somin turut terabadikan di lensa kamera akaun @leekwangsoo_indonesia. Update terbaru akaun tersebut pun berakhir pada Lee Kwang Soo dan Jeon Somin naik mobil Jeep.

Sumber IG Lee Kwan Soo

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry