Kek ‘Chandelier’ Aiman Hakim & Zahirah Macwilson Curi Perhatian!

Manakan tidak, kek yang digantung dari bahagian siling dikenali sebagai Kek Chandelier 'Defying Gravity' begitu unik apabila tetamu dikejutkan dengan kek yang diturunkan daripada siling.

Mesti Baca

Pada minggu lalu, beberapa selebriti telah selamat bergelar suami isteri selepas memilih tarikh 20 Februari dan 22 Februari sebagai simbolik cinta mereka. Selain Emma Maembong, pelakon Aiman Hakim Ridza dan Zahirah MacWilson juga menamatkan zaman bujang mereka dalam sebuah resepsi yang cukup meriah.

Kek Chandelier ‘Defying Gravity’ Curi Perhatian 

Jika sebelum ini,Elly Mazlein atau lebih dikenali sebagai Kak Lina Pom Pom mencuri perhatian ramai peminat menerusi kek perkahwinannya yang dihias begitu mewah dan unik. Namun kek perkahwinan Aiman dan Zahirah juga tidak kurang hebat penangannya.

Manakan tidak, kek yang digantung dari bahagian siling dikenali sebagai Kek Chandelier ‘Defying Gravity’ begitu unik apabila tetamu dikejutkan dengan kek yang diturunkan daripada siling. Menurut pereka kek tersebut, Lily & Lola Cakes, mereka sudah mengimpikan untuk membuat sedemikian sejak tiga tahun yang llalu dan dapat dipersiapkan sepenuhnya beberapa jam sebelum majlis.

Secara Kebetulan 

Malah kongsi mereka di laman Instagram, Zahirah juga pernah menyuarakan hasrat mengimpikan sebuah kek yang memegang sesuatu dan secara kebetulan mereka mahir berbuat demikian.

Zahirah telah sah bergelar isteri kepada Aiman Hakim dengan sekali lafaz tepat jam 9 malam Khamis di GlamHall, Mercu Mustapha Kamal, Damansara. Pasangan itu dinikahkan oleh bapa kandung Zahirah, Zainol Macwilson. Zahirah menerima mas kahwin RM300 berserta lima dulang hantaran berbalas tujuh daripada pihak lelaki.Majlis yang diadakan secara tertutup ini dihadiri 200 tetamu terdiri daripada keluarga kedua-dua belah pihak, pengurusan, teman rapat dan rakan media.

Terkini

[REVIEW] Mortal Kombat 2021 Buat Penonton Teruja Tunggu Sekuel Seterusnya

Sebelum menonton filem ini, penulis terlebih dahulu bertanyakan kepada rakan-rakan yang sudah menonton Mortal Kombat 2021 yang digambarkan oleh...

Artikel Berkaitan