Sejak kebelakangan ini nama Nur Edlynn Zamilleen,15 atau lebih dikenali sebagai Cik B meniti di bibir netizen atas pelbagai faktor yang menjadikannya sebagai antara contoh terbaik golongan muda.

Mula Gemar Pada Solekan

Bukan sahaja popular di media sosial, CEO Muda ini juga menarik perhatian ramai kerana fesyen yang digayakannya. Lebih gemar menggayakan serba ringkas dan tidak terlalu feminin dedah Cik B, suatu ketika dahulu dia sememangnya tidak suka pada sebarang solekan. Namun dia kini akan memastikan wajahnya disolek terlebih dahulu sebelum keluar dari rumah namun lebih gemar pada solekan ringkas.

IKLAN

“Dulu saya tak suka mekap. Sekarang ini saya dah tak boleh kalau tak pakai mekap”

“Saya selesa untuk bermekap. Walaupun kadang-kadang PA ibu saya akan tolong mekapkan wajah saya, tapi saya sendiri sudah tahu bagaimana untuk mekap”

“Saya lebih gemar untuk memakai sesuatu yang selesa. Saya tak suka pakai pakaian yang seakan menyeksa saya hanya untuk kelihatan cantik”

Meminati Missy Elliot 

Selain itu ada dikalangan netizen turut menyamakan personaliti Cik B saling tidak ubah seperti penyanyi antarabangsa terkenal, Missy Elliot.Ketika ditanya mengenai tanggapan tersebut, menurut anak perempuan kepada jutawan kosmetik, Dato Seri Vida ini dia terharu disamakan dengan penyanyi itu apatah lagi turut meminatinya.

“Saya pernah dengar orang panggil saya sebagai Missy Elliot.Saya tidak kisah orang samakan saya dengan Missy sebab saya memang suka dia”, katanya kepada Murai.my ketika ditemui di sidang media DSV  Bakal Saman Diva AA baru-baru ini.

Dalam perkembangan, tular di media sosial yang memperlihatkan Cik B bersama DSV tampil sebagai penghias muka hadapan majalah Nona.

Menariknya lagi, buat pertama kali Cik B mengenakan gaun mewah bewarna perak dan rambutnya dibiarkan jatuh melepasi bahu yang mana merupakan penampilan feminin pertamanya untuk paparan media. Rata-rata netizen turut memuji penampilan Cik B dan mengharapkan agar dia terus menggayakan sesuatu lain dari yang lain.