Shiraz Projects Sdn Bhd dengan bangga mempersembahkan kumpulan R&B terkemuka Malaysia, INNUENDO, kembali ke industri muzik dengan konsert ‘comeback’ mereka pada hari Jumaat, 8.30 malam, 10 April 2020 di Istana Budaya, Kuala Lumpur.

Selepas berehat atau hiatus panjang dari industri muzik, INNUENDO kembali dengan konsert untuk meraikan kemunculan semula mereka, INNUENDO – THE RETURN. Konsert dengan durasi dua jam itu tidak boleh dilepaskan oleh mana-mana peminat setia atau “die hard fan” mereka kerana INNUENDO akan melagukan repertoire dari album mereka di antaranya Selamanya’, ‘Gemawan’ ‘Ratu Hati’, ‘Belaian Jiwa’ dan banyak lagi.

IKLAN

Konsert yang memang dinanti-nantikan ini bakal menjadi sebuah malam yang diingati tambahan pula dengan kemunculan legenda Michael Veerapan sebagai pengarah muzik beserta 12 pemuzik yang akan mengiringi konsert ini. Ia bakal menjadi sebuah malam yang diingati oleh semua mata yang menonton dan merasa.

Tiket-tiket berharga RM695 (Meet and Greet), RM355 (Diamond), RM255 (platinum), RM125 (Gold). Tiket konsert ini mulai dijual pada 17 Februari 2020, jam 2 petang di www.myticket.asia.