[GIVEAWAY] Bukan Lagi Harry Potter, Jom Tonton Aksi Terbaru Daniel Radcliffe Dalam “Guns Akimbo’

324

Daniel Radcliffe terkenal di kalangan peminat kerana dia lebih dikenali sebagai Harry Potter dalam filem dengan judul yang sama. Selepas mencipta nama menerusi filem Harry Potter, pelakon dan produser berasal dari British ini juga membintangi pelbagai filem lain seperti Imperium (2016), Trainwreck (2015), dan Now You See Me 2 (2016).

Walau bagaimanapun, selepas berjaya mencipta nama dalam filem Harry Potter, Daniel Radcliffe agak sukar untuk memegang watak baru.

Di Pawagam Pada 5 Mac 2020

Salah satu filem terbaru yang dimainkan oleh Daniel Radcliffe ialah “Guns Akimbo” yang bakal ditayangkan di pawagam Malaysia bermula 5 Mac 2020 ini. Dalam filem ini, Daniel Radcliffe kelihatan berbeza dan memainkan peranan seorang yang gila.

IKLAN

Guns Akimbo adalah filem komedi aksi yang diarahkan oleh Jason Lei Howden.

Dalam filem ini, Daniel Radcliffe memainkan seorang lelaki muda bernama Miles, seorang pembangun permainan video yang hobinya memberikan komen kontroversi di Internet.

Miles terpaksa mengambil bahagian dalam perlawanan kematian dan terpaksa menyelamatkan dirinya.  Untuk filem Guns Akimbo, Daniel Radcliffe akan bergandingan aktor lain seperti Samara Weaing, Rhys Darby dan beberapa pelakon lain.

Menang Tiket Tayangan Eksklusif Filem ‘Guns Akimbo’

Bagaimana, adakah anda tertarik untuk menonton? Khas Untuk Peminat Murai MY, pada hari Isnin , 2 Mac 2020 , jam 9 malam bertempat di TGV One Utama, kami ingin mencari pembaca bertuah untuk menonton lebih awal filem ini dengan memenangi sepasang tiket tayangan eksklusif!

Caranya anda hanya perlu ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memenangi tiket!

  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @muraimalaysia dan Twitter @MuraiMalaysia.
  2. Kongsi artikel ini di media sosial anda, dan sertakan slogan ini dengan menjawab soalan dibawah:

Saya nak menang peraduan Tayangan EKSKLUSIF filem ‘Guns Akimbo’ bersama Murai MY kerana dibarisi pelakon hebat seperti …. (sebut 2 nama pelakon yang membintangi filem ini).

  • Sertakan hashtags  #MuraiMY #GunsAkimboMY #TGVPictures, bersama jawapan dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  • Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  • Pemenang akan dihubungi pihak Murai MY melalui Facebook anda.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  TGV One Utama pada 2 Mac bermula jam 8 malam hingga 8.45 malam.
  • Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 8.45 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  • Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.