‘7 Nasihat’ Siti Nurhaliza Sudah Lebih 1 Juta Tontonan!

Lagu yang berpaksikan kepada elemen muzik kemelayuan ini merupakan duet Siti bersama penyanyi rap terkenal Kmy Kmo dan Luca Sikta yang juga merupakan lagu berentak hip hop kedua Siti selepas kali terakhir kali terakhir tampil dengan lagu bersama Too Phat, berjudul "Dua Dunia" pada 2005.

Mesti Baca

Sebelum ini, penyanyi tersohor tanah air, Dato Seri Siti Nurhaliza membuat kejutan apabila tampil membongkarkan segala nasihat yang dititipkan menerusi laman Instagram merupakan bait-bait lirik lagu terbaharunya, 7 Nasihat.

Lagu Kedua Irama Hip Hop Siti 

Lagu yang berpaksikan kepada elemen muzik kemelayuan ini merupakan duet Siti bersama penyanyi rap terkenal Kmy Kmo dan Luca Sikta yang juga merupakan lagu berentak hip hop kedua Siti selepas kali terakhir kali terakhir tampil dengan lagu bersama Too Phat, berjudul “Dua Dunia” pada 2005.

1 Juta Tontonan 

Terbaru, tidak sampai sebulan video lirik lagu tersebut dimuatnaik di laman YouTube, jumlah tontonannya telah mencatat lebih dari 1 Juta. Berita gembira itu turut dikongsi Siti menerusi laman Instagram nya.

View this post on Instagram

Terima kasih kepada semua yang sudah menonton video muzik #7Nasihat yang kini mencapai tontonan 1 juta. #siti2020

IKLANA post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

Sebelum ini, penyanyi itu meluahkan rasa sedih dan kecewa apabila terdapat sesetengah pengguna media sosial tidak bertanggunjawab telah memuat naik video lagu ini tanpa kebenaran ke laman YouTube mereka sehingga membuatkan pihak Siti memberikan amaran kepada mereka yang berbuat demikian.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan