Beauty and handsome with brain! Itulah gambaran yang sesuai diberikan buat anak-anak kepada pelakon Azhar Sulaiman yang juga merupakan pasangan kembar, Kasih Iris Leona dan Andika Rees Pahamin.

Peroleh Keputusan Cemerlang 

Pasangan kembar itu dikhabarkan telah berjaya memperoleh keputusan yang cemerlang dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2019 yang diumumkan semalam. Malah menerusi laman Instagram Azhar dia meluahkan rasa gembira dan bersyukur atas kejayaan anak-anaknya selain memaklumkan bahawa mereka sudah bersetuju untuk meneruskan pelajaran dalam jurusan undang-undang.

IKLAN

Biarpun begitu, seloroh anak perempuannya, dia lebih berminat untuk menceburi bidang ekonomi mahupun pemasaran.

Aktif Di Sekolah 

Terdahulu, menerusi artikel Murai.my pasangan kembar ini bukan sahaja memiliki rupa paras yang menarik malah turut aktif di dalam pelbagai aktiviti di sekolah sehingga diiktiraf sebagai tokoh kokurikulum. Sebagai info, Leona memperoleh keputusan 7A 1B+ manakala pasangan kembarnnya, Rees memperolehi 6A 2B+ dalam SPM 2019.

View this post on Instagram

7As 1B+, I think I did okay 🙂

A post shared by Leona (@kasihirisleona) on

Azhar telah berkahwin dengan Chempaka pada tahun 1996 dan dikurniakan 3 orang cahaya mata iaitu Kasih Leia Ixora,21 dan pasangan kembar Andika Rees Pahamin dan Kasih Iris Leona masing-masing berusia 18 tahun.