King Coco Bertanding Ketua Srikandi PPBM Bagan Serai! Ini Reaksi Netizen

Bagi mereka, sekiranya King Coco berjaya memegang jawatan tersebut ianya seakan 'merosakkan' parti PPBM selain menyifatkan masih ramai calon diluar sana yang masih layak.

Mesti Baca

Nama Marshaira Ismail atau lebih dikenali sebagai King Coco kembali menjadi sebutan netizen di media sosial apabila tular sekeping poster yang tertera nama dan wajahnya yang meraih undi sebagai Calon ketua srikandi Parti Pribumi Bersatu Malaysia Bagan Serai.

Bertanding Dalam Parti PolitikĀ 

Dalam poster yang berwarna merah itu, King Coco dilihat bertanding untuk jawatan tersebut bagi penggal 2020/2022 sekaligus mencetuskan pelbagai reaksi daripada kalangan netizen. Berdasarkan carian Murai.my, rata-rata netizen mengecam tindakan King Coco yang menawarkan diri untuk bertanding dalam parti politik itu.

Kecaman Dari NetizenĀ 

Bagi mereka, sekiranya King Coco berjaya memegang jawatan tersebut ianya seakan ‘merosakkan’ parti PPBM selain menyifatkan masih ramai calon diluar sana yang masih layak.

Biarpun begitu,di laman Instagram selebriti media sosial ini tiada sebarang kemaskini yang memaklumkan dia akan bertanding dalam parti itu .

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan