Dari Kisah Sebenar! Menangi Tiket ‘Season Pass’ Filem Romantik ‘I Still Believe’

219

Cerita di sebalik lagu rohani Jeremy Camp ‘I Still Believe’ akhirnya dibuat menjadi sebuah filem. Filem itu sendiri dihasilkan oleh pembuat filem ‘I Can Only Imagine’ , yang berdasarkan kisah sebenar vokalis band MercyMe.

‘I Still Believe’ dibintangi oleh pelakon KJ Apa yang memegang watak sebagai Jeremy Camp. Sementara penyanyi cantik Shania Twain juga terlibat sebagai ibu Jeremy. Di samping itu terdapat juga Gary Sinise yang dikenali melalui  lakonannya di Forrest Gump sebagai bapa Jeremy.

IKLAN

Filem itu sendiri menceritakan kisah Jeremy Camp dan kepercayaannya apabila berulang kali mengalami tragedi peribadi yang mengerikan. Selama bertahun-tahun, Jeremy telah dikenali sebagai penyanyi rohani kontemporari. ‘I Still Believe’ adalah salah satu lagu terkenal dalam kalangan penganut agama Kristian.

Lagu ini bahkan telah memberi inspirasi dan menyentuh hati ramai orang sejak ia mula dikeluarkan. Filem itu sendiri dijadualkan akan dikeluarkan di pawagam seluruh Malaysia pada bulan 15 Oktober 2020.

Menang Tiket ‘Season Pass’ Filem ‘I Still Believe’

Bagaimana, adakah anda tertarik untuk menonton? Khas Untuk Peminat Murai MY, kami ingin mencari pembaca bertuah sepasang tiket atau season pass filem I Still Believe’ dengan menyertai peraduan yang kami sediakan.

Caranya anda hanya perlu ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memenangi tiket!

  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @muraimalaysia dan Twitter @MuraiMalaysia.
  2. Kongsi artikel ini di media sosial anda, dan sertakan slogan ini dengan menjawab soalan dibawah:

Saya nak menang tiket ‘Season Pass’ filem ‘ ‘I Still Believe’ ’ bersama Murai MY kerana dibarisi pelakon hebat seperti …. (sebut 2 nama pelakon yang membintangi filem ini).

  • Sertakan hashtags  #MuraiMY #IStillBelieveMY #TGVPictures, bersama jawapan dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  • Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  • Pemenang akan dihubungi pihak Murai MY melalui Facebook anda.
  • Sepasang tiket ‘season pass’ (Soft copy) akan diberikan kepada pemenang menerusi akaun email peribadi anda.
  • Para pemenang boleh menggunakan tiket ‘season pass’ ini hanya untuk menonton filem ‘I Still Believe’ di semua pawagam TGV Cinemas di seluruh Malaysia bermula 15 Oktober 2020.

Selamat mencuba!