Lihat Ucapan Hari Lahir Mengharukan Dari Yuna & Suami Buat BCL

Terdahulu, selepas 34 hari berlalu, pada hari ulang tahun ke-37 emalam Ahad (22/3), BCL akhirnya meluahkan sesuatu pada Insta Story miliknya. Dedah BCL bukan perjalanan mudah baginya untuk hidup tanpa Ashraf namun dia akan terus mencuba dan berjuang demi anaknya yang tercinta, Noah Aidan Sinclair.

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Biarpun abang tersayang, Allahyarham Ashraf Sinclair sudah pergi buat selama-lamanya, namun itu tidak memutuskan hubungan silaturrahim antara Bunga Citra Lestari (BCL) dan keluarga suaminya.

Adam Anggap Hubungan Bersama ‘Unge’ Terlalu Rapat

Bersempena ulangtahun kelahiran BCL, abang kepada Arwah Ashraf, Adam Sinclair telah berkongsi satu ucapan khas buat adik iparnya. Kongsi Adam, dia tidak sedar hubungan mereka terlalu rapat antara satu sama lain biarpun saling mengenali dalam jarak masa yang singkat.

“Happy birthday Unge. Terlalu pantas kita rapat sehinggakan saya terlupa begitu singkat kita mengenali antara satu sama lain.

“Betapa banyaknya kita lalui saat-saat gembira, perbualan yang hebat, ketawa yang menyeronokkan dan betapa saya gembira setiap kali kita bertemu,”

Yuna Mahu Luangkan Masa Bersama 

Lebih manis, isteri Adam yang juga penyanyi popular Yuna juga menitipkan sesuatu yang istimewa kepada BCL. Berkongsi gambar ‘photobomb’ bersama, menurut Yuna, dia berasa terkilan kerana tidak dapat bertemu dengan BCL untuk memberikan satu pelukan namun dia berjanji akan bertemu dan luangkan masa bersama.

Di akhir ucapannya, Yuna turut memberithu bahawa dia begitu menyayangi adik iparnya itu.

Terdahulu, selepas 34 hari berlalu, pada hari ulang tahun ke-37 emalam Ahad (22/3), BCL akhirnya meluahkan sesuatu pada Insta Story miliknya.

Dedah BCL bukan perjalanan mudah baginya untuk hidup tanpa Ashraf namun dia akan terus mencuba dan berjuang demi anaknya yang tercinta, Noah Aidan Sinclair.

Terkini

Ingat Lagi Penyanyi Shajiri? Kini Bergelar Usahawan & Berkongsi Tips Untuk Menjana Pendapatan

Anda masih ingat dengan penyanyi Kumpulan KGB yang pernah popular dengan lagu 'Orang Kita' dan 'Hadirlah Kasih' Shajiri? Shajiri...

Artikel Berkaitan