Biarpun abang tersayang, Allahyarham Ashraf Sinclair sudah pergi buat selama-lamanya, namun itu tidak memutuskan hubungan silaturrahim antara Bunga Citra Lestari (BCL) dan keluarga suaminya.

Adam Anggap Hubungan Bersama ‘Unge’ Terlalu Rapat

Bersempena ulangtahun kelahiran BCL, abang kepada Arwah Ashraf, Adam Sinclair telah berkongsi satu ucapan khas buat adik iparnya. Kongsi Adam, dia tidak sedar hubungan mereka terlalu rapat antara satu sama lain biarpun saling mengenali dalam jarak masa yang singkat.

IKLAN

“Happy birthday Unge. Terlalu pantas kita rapat sehinggakan saya terlupa begitu singkat kita mengenali antara satu sama lain.

“Betapa banyaknya kita lalui saat-saat gembira, perbualan yang hebat, ketawa yang menyeronokkan dan betapa saya gembira setiap kali kita bertemu,”

Yuna Mahu Luangkan Masa Bersama 

Lebih manis, isteri Adam yang juga penyanyi popular Yuna juga menitipkan sesuatu yang istimewa kepada BCL. Berkongsi gambar ‘photobomb’ bersama, menurut Yuna, dia berasa terkilan kerana tidak dapat bertemu dengan BCL untuk memberikan satu pelukan namun dia berjanji akan bertemu dan luangkan masa bersama.

Di akhir ucapannya, Yuna turut memberithu bahawa dia begitu menyayangi adik iparnya itu.

https://www.instagram.com/p/B-BOeYTByPd/

Terdahulu, selepas 34 hari berlalu, pada hari ulang tahun ke-37 emalam Ahad (22/3), BCL akhirnya meluahkan sesuatu pada Insta Story miliknya.

Dedah BCL bukan perjalanan mudah baginya untuk hidup tanpa Ashraf namun dia akan terus mencuba dan berjuang demi anaknya yang tercinta, Noah Aidan Sinclair.