Kesedihan masih menyelubungi Bunga Citra Lestari atau mesra dipanggil BCL selepas pemergian Ashraf Sinclair untuk selamanya pada 18 Februari 2020 lalu.

Tidak mudah bagi BCL untuk bangkit. Dia sentiasa menitiskan air mata  setiap kali dia menyanyi di hadapan penonton.

IKLAN

Selepas 34 hari berlalu, pada hari ulang tahun ke-37 yang jatuh pada hari ini, Ahad (22/3), BBCL akhirnya meluahkan isi hati di Insta Story  peribadinya.

Kata BCL, bukan perjalanan mudah baginya untuk hidup tanpa Ashraf. Tetapi dia terus mencuba dan berjuang demi anaknya yang tercinta.

“Ini bukan perjalanan mudah tetapi sedikit demi sedikit saya cuba bangkit dan berjalan,” kata BCL

Namun pada  sempena hari ulang tahun kelahirannya, dia memutuskan untuk berkongsi perasaannya kepada peminat selepas 34 hari pemergian suami.

“Saya ingin mengucapkan terima kasih kerana semua ucapan dan cinta diberikan kepada saya, saya diberkati, dikelilingi oleh keluarga, kawan, peminat, dan semua orang yang mengasihi saya, yang sentiasa memberi sokongan,” kata BCL.

saya meminta anda  mendoakan untuk Ashraf dan juga berdoa agar kita semua sentiasa dilindungi dari bahaya.

Nasihat Kepada Orang Awam Untuk Memerangi COVID19

Ketika seluruh dunia memerangi wabak COVID19, Bunga turut menasihati peminatnya supaya menjaga kesihatan dan duduk di rumah supaya tidak terdedah dengan risiko COVID19.

“saya meminta anda  mendoakan untuk Ashraf dan juga berdoa agar kita semua sentiasa dilindungi dari bahaya. Tetap selamat semua orang, dan tinggal di rumah. Mari kita saling menjaga. Saya sayang kamu, “tulis BCL.”- nasihatnya

IKLAN