Bapa Saudara Dedah Permintaan Menyayat Hati Goo Hara Sebelum Bunuh Diri

2.7K

Di kala perebutan harta yang ditinggalkan oleh Goo Hara antara abang dan ibu kandungnya, sebuah fakta yang menyayat hati telah didedahkan.

Dikhabarkan, sebelum dia ditemui maninggal dunia di kediamannya pada 24 November 2019 lalu, ternyata Goo Hara dilaporkan meminta pertolongan dari saudara-maranya  untuk mencari ibunya, yang pergi sejak dirinya masih kecil.

IKLAN

Hal ini terungkap selepas sebuah dokumentari True Story yang disiarkan di MBC pada 1 April, 2020. Rancangan itu menyiarkan cerita lebih banyak mengenai keluarga Goo Hara.

Dalam diam-diam, Goo Hara meminta saudara-maranya untuk mencari ibu yang meninggalkan artis itu sejak kecil.

“Hara memberitahu saya untuk tidak memberitahu sesiapa, dia meminta saya untuk mencari ibunya, Saya berfikir bahwa dia merindukan ibunya saat dia sudah semakin dewasa” kata bapa saudara Goo Hara seperti yang dilaporkan oleh Allkpop.

Laporan itu memberitahu bahawa psikiatri Hara juga mencadangkan kepadanya supaya dapat bertemu dengan ibunya tiga tahun lalu.

Goo Hara menjalani rawatan kemurungannya ketika dia memutuskan untuk mencari ibunya untuk pertama kalinya dalam 20 tahun. Namun apabila dia bertemu, Hara hanya mengusir ibunya dan berkata bahawa dia tidak selesa.

Abang kepada Hara, Goo Hoo In menyatakan,

Selepas mereka bertemu, Hara memberitahu saya bahawa dia tidak sepatutnya bertemu dengannya, dia menjadi sangat rindu dan membenci ibunya, tetapi setelah bertemu dengannya, dia tidak mempunyai perasaan atau kenangan itu. pelik (seperti pertemuan orang asing). “

Goo Ho In sedang membuat petisyen untuk membuat “Akta Goo Hara” yang melindungi aset anak-anak yang ditinggalkan oleh ibu bapa mereka. Dia juga dalam berlawan kes undang-undang dengan ibunya yang cuba menuntut 50 peratus harta Hara.

Ibunya telah meninggalkan keluarga ketika mereka masih kanak-kanak, dan tidak pernah berjumpa sehingga mereka dewasa. Tetapi baru-baru ini, ibu mahu menuntuk hara peninggalan Goo Hara.