Bintang bola sepak kelab Paris Saint-Germain, Neymar memberikan sokongan kepada ibunya, Nadine Goncalves, 52, yang kini menjalin hubungan cinta dengan ‘Gamer’ berusia 22 tahun, Tiago Ramos.

Neymar, 28, meninggalkan komen di posting ibunya di Instragram yang memuat naik gambar memeluk Ramos di perkarangan taman. “Ibu bahagia, sayang kamu.” Bekas pemain Barcelona itu juga meletakkan emoticon hati dalam komennya.

IKLAN

Ibu Neymar tidak menyembunyijab hubungannya dengan Ramos, yang juga merupakan seorang model. Nadine memuat naik gambar dia memeluk Ramos di taman. Dalam ruangan kapsyen beliau menulis,

“Yang tidak dapat dijelaskan tidak dapat diterangkan, anda menjalaninya …”- Kapsyen ini berakhir dengan emotikon jantung.

View this post on Instagram

O inexplicável não se explica, se vive… ❤️

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on

Laporan THE SUN, menyebut bahawa Ramos adalah ahli pasukan game 4K Easy.

Sebelum bertemu dengan Nadine Goncalves, Ramos adalah peminat besar Neymar. Dia juga pernah mengirimkan pesan kepada pemain pasukan kebangsaan Brazil itu pada 2017.

Nadine berpisahkan dengan bapa Neymar, Wagner Ribeiro, pada tahun 2016, selepas 25 tahun perkahwinan. Bapa Neymar, Ribeiro juga mengulas mengenai muat naik bekas isterinya dengan emoji tepukan.