Tidak Sempat Jenguk Pusara, Arwah Julia Perez Muncul Dalam Mimpi

Malah Della turut beharap agar arwah kakaknya tidak lagi datang dalam keadaan marah selain sudah mendoakan buatnya.

Mesti Baca

Sejak penyanyi popular Julia Perez meninggal dunia pada 10 Jun 2017, ahli keluarga nya tidak pernah putus menziarahi pusara penyanyi itu.

Tidak Sempat Jenguk Pusara 

Namun,kerana kekangan COVID-19 yang turut melanda negara itu membuatkan ahli keluarganya tidak berkesempatan menziarahi pusara Allahyarhamah Julia. Dek kerana itu, adik kepada Arwah Julia iaitu Della Perez mendedahkan dia telah bermimpi didatangi arwah kakaknya.

Arwah Datang Dalam Keadaan Bermasam Muka 

Kongsi Della, arwah ‘datang’ dalam keadaan marah dan turut bermasam muka kerana mereka tidak mengunjungi pusaranya. Menerusi laman Instagram Della, adik penyanyi ini turut memuat naik gambarnya bersama ibu mereka mengunjungi pusara Julia memandangkan hanya beberapa hari sahaja lagi umat Islam bakal menyambut bulan Ramadan.

Malah Della turut beharap agar arwah kakaknya tidak lagi datang dalam keadaan marah selain sudah mendoakan buatnya.

Julia atau nama sebenarnya Yulia Rachmawati meninggal dunia selepas tiga tahun berjuang melawan kanser serviks.Arwah yang lebih dikenali sebagai Jupe menghembuskan nafas terakhir di Rumah Sakit Cipto Mangunkusumo (RSCM),

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan