Mungkin ada peminat di Malaysia tidak mengetahui bahawa penyanyi dangdut seksi, Julia Perez kini di Hospital kerana menderita sakit kanser. Walaupun ramai peminatnya yang mendoakan Jupe untuk kembali sembuh ternyata sehingga kini dia masih belum stabil lagi dan tidak boleh pulang ke rumah. Adiknya Nia Anggia menyatakan keadaan Jupe kini bertambah baik dan jika diizinkan dia mahu segera pulang dalam waktu terdekat.

View this post on Instagram

My true angels

A post shared by Juliaperez (@juliaperrezz) on

Anggia berkata sekiranya kakaknya dibenarkan untuk pulang ke rumah, Jupe berhasrat mahu bercuti untuk menenangkan fikiran. Ada dua destinasi pilhan yang benar-banar Jupe ingin kunjungi.

“Jupe ada berhasrat jika sudah sembuh dia mahu ke Bali, tetapi saya menasihatinya supaya memastikan dia benar-benar sihat terlebih dahulu. Seandainya sudah sembuh, ke mana sahaja saya akan bawa”
View this post on Instagram

❤️💎🌈 @basukibtp @memes605 @addiems999 @titi_kamall @ririnekawati @boby_tince @jennycortez_dj @fenitarie @ariekuntung

A post shared by Juliaperez (@juliaperrezz) on

IKLAN

Lebih terharu apa bila Jupe juga mahu adiknya membawanya bercuti ke Italy.

“Semalam dia juga ada beritahu mahu ke Italy tetapi saya menegurnya bagaimana mahu berjalan jika kakinya masih belum sembuh malah membengkak. Kalau boleh bukan setakat Italy, ke Afrika juga boleh pergi yang penting sembuh dahulu.”

https://www.instagram.com/p/BRSGKIghg3f/?taken-by=juliaperrezz&hl=en

Penderitaan Jupe untuk menjalani kehidupan sebagai pesakit kanser rahim cukup menyentuh hati. Bagi Jupe, dugaan telah banyak memberikan pelajaran kepadanya. Salah satunya adalah perubahan dirinya yang lebih dekat dengan Tuhan.

Sumber

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry