Siapa sangka, penyanyi Neeta Manishaa cukup bertuah apabila pernah bertemu empat mata dengan penyanyi Hollywood popular, Taylor Swift.

Kongsi Pengalaman Manis 

Pengalaman manis itu didedahkan Neeta menerusi laman Instagram nya apabila dia berkongsi kenangan ketika bertemu pelantun Love Story itu beberapa tahun dahulu. Menurut Neeta, ketika itu dia dan rakannya berasa hampa kerana tidak dapat bertemu dengan Swift dalam sesi ‘meet&greet’.

IKLAN

Namun,siapa sangka nasib menyebelahi Neeta kerana sewaktu berjalan di belakang pentas mereka telah terserempak dengan ibu Swift, Andrea dan meluahkan hasratnya untuk bertemu dengan penyanyi popular itu serta memberitahunya bahawa mereka adalah penyanyi undangan yang membuat persembahan pembukaan konsert Taylor Swift Red Tour di Malaysia ketika itu.

Andrea Bawa Neeta Bertemu Taylor

Tanpa melengahkan masa, Andrea telah menggunakan akses yang dimilikinya untuk membawa mereka bersama bertemu dengan anaknya. Lebih manis, walaupun Neeta telah dihalang oleh pengawal keselamatan, ibu kepada Swift ini memberitahu bahawa Neeta dan rakannya adalah tetamu mereka sambil memegang tangan Neeta.

“We waited there and had small talks, then ada bodyguard datang nak halau us cus we takdak all access pass ( we ada backstage pass je), then Mama Taylor cepat grabbed my hand and said ‘they are with me it’s fine’. I wanted to cry.”

Bagaikan orang mengantuk disorongkan bantal, Neeta akhirnya berjaya merealisasikan impiannya untuk berjumpa serta mengambil gambar bersama Taylor di belakang pentas segalanya atas bantuan Andrea.

Rata-rata pengikut Neeta termasuk rakan-rakan selebriti membanjiri ruangan komen Neeta dengan mengandaikan bahawa dia adalah individu yang cukup bertuah dapat bertemu dengan Swift selain turut mendedahkan sikap Andrea yang sememangnya dipuji ramai kerana sering kali membuat kejutan kepada peminat bertuah dengan membawa mereka berjumpa dengan anaknya.