Siapa sangka, penyanyi Neeta Manishaa cukup bertuah apabila pernah bertemu empat mata dengan penyanyi Hollywood popular, Taylor Swift.

Kongsi Pengalaman Manis 

Pengalaman manis itu didedahkan Neeta menerusi laman Instagram nya apabila dia berkongsi kenangan ketika bertemu pelantun Love Story itu beberapa tahun dahulu. Menurut Neeta, ketika itu dia dan rakannya berasa hampa kerana tidak dapat bertemu dengan Swift dalam sesi ‘meet&greet’.

Namun,siapa sangka nasib menyebelahi Neeta kerana sewaktu berjalan di belakang pentas mereka telah terserempak dengan ibu Swift, Andrea dan meluahkan hasratnya untuk bertemu dengan penyanyi popular itu serta memberitahunya bahawa mereka adalah penyanyi undangan yang membuat persembahan pembukaan konsert Taylor Swift Red Tour di Malaysia ketika itu.

Andrea Bawa Neeta Bertemu Taylor

Tanpa melengahkan masa, Andrea telah menggunakan akses yang dimilikinya untuk membawa mereka bersama bertemu dengan anaknya. Lebih manis, walaupun Neeta telah dihalang oleh pengawal keselamatan, ibu kepada Swift ini memberitahu bahawa Neeta dan rakannya adalah tetamu mereka sambil memegang tangan Neeta.

“We waited there and had small talks, then ada bodyguard datang nak halau us cus we takdak all access pass ( we ada backstage pass je), then Mama Taylor cepat grabbed my hand and said ‘they are with me it’s fine’. I wanted to cry.”

Bagaikan orang mengantuk disorongkan bantal, Neeta akhirnya berjaya merealisasikan impiannya untuk berjumpa serta mengambil gambar bersama Taylor di belakang pentas segalanya atas bantuan Andrea.

IKLAN
View this post on Instagram

LOOK WHAT I FOUND ! #throwback How tall is kak @taylorswift ? Cuba bayangkan, Im wearing heels while she’s wearing slippers😂 💙 Okay kids, I never really told this story, but basically we were suppose to meet&greet her after the show but tetiba tak jadi….. (not our fault) Then me being the rebellious one in the band, ajak @anas_zakwan (the second most rebellious) haha, we walked around backstage area hoping we would ‘run into her’ . Masa jalan, ada satu lorong kecik ni, and at the end of the lorong, i saw Taylor’s Mom Andrea, then I ran up to her and said something like ‘hi mama swift miss Andrea We were the opening act any chance could we meet Taylor bla bla bla’ , guys she was SO NICEEEEE, mama dia bawak me and anas to literally belakang stage. We waited there and had small talks, then ada bodyguard dtg nk halau us cus we takdak all access pass ( we ada backstage pass je), then Mama Taylor cepat grabbed my hand and said ‘they are with me it’s fine’. I wanted to cry. Ada tangga kecik coming down from the stage, ada dancers semua turun, then like an angel, in slippers, super chill, miss taylor turun the tangga. THEN I BLACKOUT, I was in a trance, but a good one lah. She said thank you apa semua then we had a talk then took this picture and parted ways🤍 me and anas time tu otw balik bilik meloncat mcm budak baru jumpa jodoh, happy we got that picture and got to meet them, CUS GURRRLLL WE WORKED SO HARD TO EVEN WIN THE CHANCE TO OPEN FOR HER, we took full advantage of the situation and came out with an unforgettable experience. Okay thats the end of my story.

A post shared by neeta 🍬 • @iamneeta3 (@neetamanis) on

Rata-rata pengikut Neeta termasuk rakan-rakan selebriti membanjiri ruangan komen Neeta dengan mengandaikan bahawa dia adalah individu yang cukup bertuah dapat bertemu dengan Swift selain turut mendedahkan sikap Andrea yang sememangnya dipuji ramai kerana sering kali membuat kejutan kepada peminat bertuah dengan membawa mereka berjumpa dengan anaknya.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry