[VIDEO] Samantha Katie Bergaduh Sampai Baling Gelas!

Berdasarkan komen dan perkongsian yang dimuatnaik, ada yang mendakwa bekas ratu cantik ini berada di bawah pengaruh alkohol ketika insiden tersebut sedang berlaku

Mesti Baca

Ketika nama bekas Miss Universe Malaysia 2017, Samantha Katie James hangat diperkatakan di media sosial,malam tadi namanya sekali lagi tular selepas sebuah rakaman video pergaduhan telah pun tersebar.

Baling Gelas Sehingga Pecah

Dalam video tersebut, kelihatan Samantha bergaduh dengan seorang individu dipercayai bukan warga tempatan di sebuah lokasi yang tidak diketahui.

Lebih memburukkan keadaan, Samantha bukan sahaja mengeluarkan kata-kata kesat malah turut mencampak beberapa buah gelas kaca terhadap individu tersebut sehingga pecah.

“Ini adalah sebabnya anda masih berada di bawah! Maaf sayang, awak sama sekali tidak akan berada di atas. Malaysia jauh lagi bagus dari negara ini”

“Awak yang patut diam, sila diam!”

“Saya tak peduli siapa awak”

Berlaku Pada 2017

Berdasarkan komen dan perkongsian yang dimuatnaik, ada yang mendakwa bekas ratu cantik ini berada di bawah pengaruh alkohol ketika insiden tersebut sedang berlaku. Malah menerusi sebuah lagi video yang dikongsi, difahamkan insiden pergaduhan tersebut telah berlaku di Afrika Selatan pada tahun 2017, tahun dan lokasi yang sama ketika Samantha mewakili Malaysia bagi pertandingan Miss Universe 2017.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa malu terhadap sikap Samantha apatah lagi sebagai seorang ratu cantik dia tidak seharusnya bersikap sedemikian. Malah ada diantaranya juga enggan mengaku Samantha sebagai rakyat Malaysia.

Mohon Maaf 

Dalam perkembangan lain, Samantha telah memuatnaik posting terbaharu yang mana dia ingin memohon maaf dan akui akan kesilapannya dalam memuatnaik kenyataan berbaur perkauman sebelum ini. Biarpun begitu, posting berkenaan telah dinyahaktifkan ruangan komen.

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan