Beberapa bulan yang lalu, pereka fesyen Rizman Nordin mengumumkan bahawa dia bakal bergelar bapa selepas isterinya, Nurida Suraya telah disahkan hamil. Difahamkan, kandungan Nurida kini telah menginjak 7 bulan.

Isteri Hamil Empat Bulan 

View this post on Instagram

Trust in Allah timing. Rely on His promises. Wait for His answers. Enjoy His blessings. Relax in His remembrance. In shaa Allah ❤️

A post shared by وان محمد روزايني وان جميل (@jamil.ruzaini) on

IKLAN

Menyusuri khabar gembira tersebut, rakan karib Rizman yang juga pengusaha bersama di sebalik jenama Rizman Ruzaini iaitu Ruzaini Jamil turut mengumumkan bahawa dia juga bakal bergelar seorang bapa tidak lama lagi. Ini kerana isterinya Hidayati Yahya hamil empat bulan.

Doa Dimakbulkan 

Pengumuman tersebut dibuat Ruzaini atau nama sebenarnya Wan Mohd Ruzaini Wan Jamil di laman Instagram nya semalam. Kongsi pereka fesyen itu, dia begitu bersyukur serta gembira kerana doanya telah dimakbulkan selepas empat tahun mendirikan rumah tangga. meluahkan rasa syukur atas rezeki zuriat yang diberikan kepada mereka.

Di kesempatan itu, Ruzaini turut meminta buat semua rakan dan pengikutnya di laman Instagram dapat menitipkan doa buat bakal cahaya matanya agar dikurniakan dengan cukup sifat serta berada dalam keadaan sihat. Rata-rata kenalan dan peminat mula membanjiri ruangan komen dengan pelbagai ucapan serta doa buat mereka sekeluarga.

Tidak dilupakan, sahabat karib Rizman Ruzaini yang juga pelakon, Fazura turut meluahkan rasa syukur serta teruja untuk menantikan kelahiran ‘bayi 2020’ yang mana Fazura juga akan melahirkan bayi sulungnya pada tahun ini.