Tidak lama lagi, keluarga dua jutawan terkenal, Naza Group dan Berjaya Group bakal menerima seorang lagi ahli baharu dalam keluarga mereka apabila pasangan ahli perniagaan SM Faliq SM Nasimuddin dan Chryseis Tan bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi.

Baby Shower Faliq Dan Chryseis Meriah!

Sama-sama teruja menantikan kehadiran ahli baru itu, mereka telah mengadakan sebuah majlis untuk mendedahkan jantina anak mereka (baby shower) baru-baru ini. Difahamkan, majlis serba mewah dan eksklusif itu diadakan di sebuah hotel lima bintang terkemuka.

Majoriti Undi Bayi Lelaki

Menariknya lagi dalam majlis yang dihadiri oleh keluarga terdekat kedua-dua belah pihak itu, mereka diminta untuk meneka dan mengundi jantina bayi Faliq dan Chryseis ke dalam dua buah beg berjenama Gucci.Beg berwarna ‘baby blue’ untuk baby Faliq (bayi lelaki) dan beg ‘baby pink’ untuk baby Chrys (bayi perempuan).

IKLAN

Bakal Terima Bayi Perempuan

Menerusi hasil undian, hampir kesemua daripada tetamu yang hadir telah meneka ianya adalah bayi lelaki namun siapa sangka sebenarnya pasangan ini bakal menerima kehadiran bayi perempuan!

Rata-rata pengikut dan kenalan pasangan ini mengambil kesempatan membanjiri ruangan komen dengan meninggalkan ucapan tahniah serta mendoakan agar dipermudahkan kelahiran bayi sulung mereka yang dijangka akan dilahirkan pada awal Julai ini.

Faliq dan Chryseis telah mendirikan rumah tangga pada 4 Februari 2018 di The Chateau, Bukit Tinggi, Pahang.