Ketika industri kini hangat dengan berita gembira kebanyakan selebriti dan figura popular menimang cahaya mata, namun terdapat perkhabaran sedih menimpa bekas isteri pendakwah terkenal, Da’i Farhan iaitu Dr Erin.

Doa Bertemu Di Akhirat

Menerusi posting terbaharunya, Dr Erin atau nama sebenarnya Noorainul Naqim Mohd Radzi di laman Instagram berkongsi berita bahawa dia kandungannya telah gugur. Reda dengan takdir yang menimpa, Dr Erin berdoa dan berharap agar dapat bertemu dengan zuriatnya itu di akhirat kelak.

Kongsi Nama Anak

Dalam posting tersebut, Dr Erin turut memuatnaik ucapan yang disampaikan oleh penceramah, Ustaz Duzuki mengenai kurniaan nama kepada zuriat yang gugur walaupun usia kandungan tersebut baru mencecah seminggu. Berkongsi bersama pengikutnya, Dr Erin telah menamakan anak kesembilannya itu sebagai Ahmad Fahrezzi Faisel.

IKLAN

Pada 27 April lalu, Dr Erin telah memaklumkan bahawa dia disahkan hamil, namun beberapa hari kemudian usahawan itu mengesahkan perkahwinannya dengan bekas Juara Da’i musim kedua itu sudah pun berakhir.