Siapa sangka, selepas hampir 6 tahun beroperasi, pelakon dan pengacara Elfira Loy terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada kafe perniagaan miliknya, Love Me Seven Days selepas dia mengumumkan penutupan operasi.

Sedih Membuat Keputusan 

https://www.instagram.com/p/51X-Xdwe69/

Menurut Elfira atau nama sebenarnya Nurul Elfira Loy binti Ahmad Sabri, dia akui berasa sedih untuk membuat keputusan berkenaan apatah lagi sudah menjalankan perniagaan tersebuk sejak Mei 2015. Kongsinya, dia menyimpan hasrat tersebut untuk jangka masa yang agak lama kerana masih teragak-agak untuk membuat keputusan.

IKLAN

Bukan Kerana COVID-19

Bagaimanapun dedah Elfira, keputusan tersebut dibuat bukanlah kerana terkesan akibat penularan wabak COVID-19, sebaliknya kerana terikat dengan pelbagai komitmen lain.

“Not because of pandemic ke apa tapi because of priorities. I can’t do 10jobs at one time and just let go the responsibility to other people. So this is the best decision”

Biarpun sedih,namun bagi pelakon berusia 26 tahun ini keputusan tersebut adalah yang terbaik selain mengucapkan terima kasih buat mereka yang pernah berkunjung dan menyokong perniagaannya selama ini.