Sebelum ini, penyanyi popular tanah air Dato Sri Siti Nurhaliza sering kali berkongsi anak kesayangannya, Siti Aafiyah Khalid gemar meminum minuman berasaskan susu pisang keluaran syarikat Neelofa.

Aafiyah Teruja Dengan Kehadiran Neelofa

Malah, Neelofa sendiri juga sering menghantar hadiah berupakan minuman ini kepada keluarga Siti kerana tahu si cilik ini gemarkannya. Terbaru menerusi laman Instagram Siti, pelantun 7 Nasihat ini berkongsi sebuah video yang menunjukkan keterujaan Aafiyah bertemu dengan Neelofa yang sempat berkunjung ke kediaman mereka.

IKLAN

Dalam video tersebut, Aafiyah begitu gembira dengan kehadiran Neelofa sehingga menarik tangan pengacara itu untuk menunjukkan kediamannya. Malah Aafiyah turut berkongsi cerita mengenai watak kegemarannya di dalam animasi Frozen kepada Neelofa.

“Orang lain dia tak ada pun buat macam ini Lofa” kata Siti dalam video tersebut yang terkejut melihat reaksi anaknya itu

Kagum Dengan Aura Neelofa 

Menerusi ruangan komen, rata-rata peminat memuji sikap peramah Aafiyah yang diwarisi daripada ibunya.

Malah, mereka turut mengagumi aura yang dimiliki oleh Neelofa yang begitu disenangi sehingga membuatkan ramai kanak-kanak begitu mudah mendekatinya.