Setelah sekian lama, Murai.my dengan kerjasama GSC Movies kembali mengajak pembaca bertuah untuk menjadi antara yang terawal menonton filem aksi dan cemas, Solar Impact yang bakal menemui penonton di seluruh pawagam GSC pada 30 Julai ini.

Sinopsis Solar Impact

Mengisahkan mengenai sebuah genetik mutasi telah wujud akibat radiasi solar yang merebak di seluruh dunia. Memandangkan wabak ini merebak dengan cepat, sekumpulan sahabat berjuang habis-habisan untuk kekal hidup dan melarikan diri daripada kumpulan mutasi tersebut.

19 Pasang Tiket Untuk Dimenangi! 

Kami di Murai.my percaya pasti ramai daripada pembaca setia kami ternanti-nantikan ‘giveaway’. Buat yang berminat, terhad kepada 38 orang yang terawal kami ingin mengajak anda menonton filem ini pada hari Selasa, 28 Julai 2020, jam 9.00 malam bertempat di GSC Mid Valley.

Setiap pembaca yang dipilih oleh kami akan memenangi sepasang tiket ke tayangan awal filem Solar Impact . Caranya cukup mudah! anda hanya perlu ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

IKLAN
  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @muraimalaysia atau Twitter @MuraiMalaysia.
  2. Kongsi artikel ini di Facebook anda, dan lengkapkan slogan:

    Saya ingin menonton Solar Impact bersama Murai.my di GSC kerana…..(tidak lebih dari 30 patah perkataan)

  3. Sertakan hashtag #MuraiMalaysia #TiketWayangMurai #GSCMovies bersama jawapan dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  4. Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’  atau ‘screenshot’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, anda boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  5. Pemenang akan dihubungi pihak murai.my .
  6. Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  GSC Mid Valley pada 28 Julai 2020 bermula jam 8.20 malam hingga 8.50 malam.
  7. Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 9 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  8. Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.