Tidak menunggu jangka masa yang panjang, kumpulan penyanyi wanita Korea paling popular iaitu Blackpink telah mengejutkan peminat dengan memberi bayangan akan tampil dengan sebuah lagi single baharu pada Ogos ini.

Jadi Tanda Tanya 

Menariknya lagi, single kali ini merupakan sebuah lagu duet dan menerusi poster yang dimuatnaik, terdapat tanda soal mengenai siapakah penyanyi yang akan berduet dengan kumpulan ini sekaligus merancakkan lagi spekulasi peminat di seluruh dunia.

IKLAN

Menerusi carian Murai.my, rata-rata berpendapat Blackpink yang dianggotai oleh Jennie, Lisa, Rose dan Jisoo ini akan berduet dengan penyanyi antarabangsa terkenal, Ariana Grande.

Mahu Berduet Dengan BTS 

Selain pelantun Thank You,Next itu, terdapat juga peminat yang meramalkan mereka akan berduet dengan salah seorang anggota kumpulan BigBang iaitu G-Dragon. Namun, tidak kurang juga yang mengharapkan agar kumpulan yang memecah 5 rekod Guiness World Record ini akan berduet dengan BTS yang juga merupakan kumpulan penyanyi lelaki Korea popular.

Untuk rekod, single hits How You Like That kini mendapat lebih dari 320 juta tontonan sejak dimuatnaik pada 26 Jun 2020 di laman YouTube. Manakala video audio duet mereka bersama Lady Gaga yang berjudul Sour Candy mendapat 71 juta tontonan di platform tersebut.