Perlukan Wang, Luna Maya Mahu Jual Rumah RM13 Juta?

1.9K

Mesti ramai yang tak percaya jika pelakon terkenal seperti Luna Maya kini kekurangan wang? Ini dinyatakan secara langsung ketika dia bertemu dengan seorang pelawak terkenal Sule.

Luna Maya memberi gambaran bahawa dia memerlukan wang. Hal ini tercetus selepas, Sule bertanya tentang harga rumah Luna, yang dilaporkan akan dijual.

Dalam sebuah video di saluran YouTube Sule yang bertajuk “Luna Maya Jual Rumah 45M Sule Bingung“, Sule datang ke rumah bekas kekasih Ariel NOAH itu. Sule segera bertanya harga rumahnya.

Luna Maya langsung bingung kerana selama ini dia tidak berniat menjual rumah itu. Namun, ketika Sule mengajukan pertanyaan itu, Luna juga mengatakan bahawa dia akan menjual rumah itu jika seseorang menawarkan harga yang tinggi.

Difahamkan Raffi Ahmad memberitahu Sule bahawa rumah Luna mahu dijual. Luna terkejut kerana bagaimana Raffi boleh membocorkan rahsia tentang hasratnya itu.

IKLAN
View this post on Instagram

The joy of dressing up with @gucci 💙🤍

A post shared by Luna Maya (@lunamaya) on

Mendengar harga sehingga mencecah IDR 45 Miliar atau sekitar RM13 Juta, Sule tergamam kerana harga rumah itu agak mahal. Namun, tidak hairanlah kerana rumah Luna terletak di daerah elit di Jakarta.

Selain itu, rumah satu tingkat itu luas dan dilengkapi dengan kolam renang. Luna juga bersetuju dengan kata-kata Sule jika harga yang ditawarkan sesuai dengan keadaan rumah dan lokasinya.