Kecantikan seseorang selebriti selalu mengundang rasa kagum dari peminat mereka. Lebih-lebih lagi apabila kecantikan mereka terus dijaga walaupun pada usia yang tidak lagi muda.

Seperti selebriti dan ikon fesyen Datin Ezurin Khyra. Walaupun usianya sudah lebih 40 tahun, pesona kejelitaan ibu lima anak itu seakan-akan tidak di mamah usia. Ramai yang bersetuju bahawa wajah muda Ezurin dikatakan seperti wanita berusia 25 tahun.

IKLAN

Ini diperkuat lagi setelah Ezurin memuat naik salah satu fotonya di Instagram. Dalam foto tersebut, Sophia memakai pakaian renang sambil menikmati keindahan pantai peranginan di Langkawi.

Anton del Rosario Puji Kecantikan Ezurin

Kecantikan bekas model dan pelakon era 1990-an itu turut dipuji oleh Anton del Rosario, pemain bola sepak kelahiran Amerika yang bermain untuk kelab PFL Global Cebu dan sebelumnya untuk pasukan kebangsaan Filipina.

Murai MY difahamkan, bekas isteri kepada kerabat diraja Negeri Sembilan, YM Tunku Dato’ Yaacob itu kini banyak memberi perhatian kepada 5 cahaya matanya iaitu Tunku Nadya, Tunku Amaan, Tunku Imaan, Tunku Omaan dan Tunku Rmaan Khyra.

Kini beliau banyak menghabiskan masa di London kerana anak-anaknya belajar di United Kingdom.