Shuk Sahar Didakwa Curang? Wanita Dakwa Terpaksa Gugurkan Anak

Lebih mengejutkan, wanita itu bukan sahaja pernah menggoda Shuk, malah mendakwa pernah mengandungkan anak kepada pelawak terkenal itu.

Mesti Baca

Belum pun reda dengan isu kes curang melibatkan beberapa selebriti tanah air,terbaru muncul pula dakwaan yang mengatakan pelawak dan penyampai radio Hot FM, Shuk Sahar yang dikatakan pernah curang dengan isterinya.

Dakwa Terpaksa Gugurkan Anak 

Menerusi laman Twitter, dakwaan tersebut muncul selepas seorang pengguna laman itu mendedahkan sikap buruk seorang wanita dikenali sebagai Fara Salleh yang dikatakan gemar menggoda suami orang lain.

Lebih mengejutkan, wanita itu bukan sahaja pernah menggoda Shuk, malah mendakwa pernah mengandungkan anak kepada pelawak terkenal itu.

Dalam pendedahan tersebut, rata-rata pengguna yang lain merasa terkilan kerana isteri Shuk, Rossalennah atau lebih dikenali sebagai Sera merupakan seorang isteri yang baik dan pihak ketiga itu cuba merosakkan kebahagiaan rumahtangga mereka.

Menurut pihak yang mendedahkan isu tersebut, tujuan dia berbuat demikian kerana berasa kasihan terhadap Sera.

antara suntingan perbualan kononnya dikatakan Shuk bersama ‘pihak ketiga’

Menerusi carian Murai.my dalam perkongsian balas pengguna lain, difahamkan Sera sedia maklum mengenai isu curang tersebut dan pernah berinteraksi dengan Fara bagi membincangkan isu mengenai Shuk.

Perbualan isteri Shuk bersama wanita tersebut

Netizen Banjiri Ruangan Komen 

Di akaun Instagram Shuk pula, ruangan komen pada posting terkiniya didapati sudah dinyahaktif.

Namun seperti yang dijangka,netizen terlebih dahulu membanjiri ruangan komen posting yang lain dengan pelbagai kecaman. Ketika ini masih tiada sebarang kemaskini mahupun ulasan dari pihak Shuk.

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan