Tedahulu, rancangan I Can See Your Voice Malaysia (ICSYVMY) telah mencetuskan fenomenanya tersendiri apabila ada sahaja gelagat peserta dan juri jemputan yang menghiburkan para penonton.

Kembali Pada 23 Jun

Kini,rancangan tersebut yang mengambil konsep dan format program asal dari Korea Selatan oleh CJ ENM itu bakal kembali dalam musim kedua nya. Bermula 23 Jun ini, ICSYVMY akan bersiaran selama 13 episod pada setiap hari Ahad jam 9 hingga 10.30 malam di TV3. Rancangan tersebut kembali setelah mendapat sambutan yang cukup menggalakkan dan sering kali trending di YouTube.

IKLAN

Gandingan Shuk Sahar & Sean LJE

Menariknya dalam musim kali ini. bukan sahaja mengekalkan Jihan Muse, Mark Adam dan Seelan Paul sebagai ‘penyiasat tetap’ malah pengacara nya, Shuk Sahar turut dikekalkan. Namun begitu, tempat seorang lagi pengacara iaitu Alvin Chong kini telah digantikan dengan pendatang baharu, Sean LJE.

ICSYVMY akan memberi peluang kepada mereka yang berminat dalam bidang nyanyian untuk menunjukkan bakat mereka secara ‘misteri’. Namun bagi merealisasikan impian tersebut, terdapat penyamar bersuara sumbang dalam kalangan penyanyi-penyanyi ini yang akan cuba memperdayakan ‘para penyiasat’.