Pada hujung minggu baru-baru ini, penyanyi SonaOne dan Kidd Santhe telah menganjurkan sebuah previu istimewa untuk lagu terbaru mereka berjudul ‘Kuey Teow’.

‘Live’ Depan Peminat 

Bagi memeriahkan lagi majlis santai ini, sejumlah 20 orang peminat telah diberi peluang eksklusif untuk pratonton muzik video dan juga persembahan langsung mereka di Rasta, TTDI. Acara yang dianjurkan oleh Def Jam Malaysia dan Universal Music Malaysia yang berjudul ‘The Appetizer’ ini menyaksikan SonaOne dan Kidd Santhe beraksi di hadapan peminat-peminat muzik Hip Hop.

IKLAN

Kuey Teow Percuma 

Menariknya lagi, selain dari lokasi tersebut telah dihiaskan dengan poster lagu, food truck Quack Teow juga turut bekerjasama dengan menghidangkan kuey teow dan teh tarik percuma buat pengunjung. Malah previu ini diacarakan oleh SonaOne dan Kidd Santhe sendiri sambil memakai pelitup muka dari mula hingga akhir acara, termasuk ketika persembahan langsung yang mana bagi mereka tiada kompromi dalam mematuhi pencegahan gejala Covid-19.

Tidak mengecewakan peminat, SonaOne menutup tirai acara ‘The Appetizer’ dengan sesi tanda tangan bersama peminat. Difahamkan,pelbagai barang yang diminta untuk di tandatangani oleh peminat termasuklah poster dan kasut mereka. ‘Woosah’ hoodie dan t-shirt edisi khas yang direka oleh SonaOne sendiri turut dijual semasa acara tersebut.Lagu “Kuey Teow” bakal dimuatnaik di platform digital bermula pada 21 Ogos 2020.