Sebentar tadi, menerusi laman Instagram nya pereka fesyen terkenal Rizman Nordin yang juga pemilik bersama jenama Rizman Ruzaini telah berkongsi satu khabar gembira yang mana isterinya, Nurida Suraya telah selamat melahirkan cahaya mata mereka yang pertama.

Dedah Nama Anak 

Menurut Rizman, Nurida yang juga seorang model dan ahli perniagaan telah melahirkan seorang bayi perempuan dan dikesempatan itu Rizman turut berkongsi nama anak mereka.

IKLAN

Diberi nama sebagai Rizqaa, dedah Rizman ianya membawa maksud rezeki dan kurniaan Allah SWT.

“Bismillahirahmanirahhim…Dengan nama Allah yang maha permurah lagi maha penyayang pemilik sekian alam. Alhamdulillah, telah lahir insan yang di nanti…Princess Rizqaa.

“Rizqaa: A blessing, gift from Almighty (Rizqaa: rezeki, kurniaan Allah).

“Semoga Rizqaa menjadi anak yang solehah, yang menjaga akhlak, yang menurut perintah ibu bapa, yang menjadi kebanggaan agama dan InshaAllah yang akan menghuni syurga Allah yang abadi. Amin amin ya rabbalalamin,” tulis Rizman

Dalam pada itu, menjengah ke ruangan komen rata-rara pengikut serta rakan-rakan artis turut membanjiri dengan ucapan-ucapan tahniah selain mengharapkan agar kesihatan Nurida dan anak mereka berada dalam keadaan baik.

Malah mereka turut mendoakan agar Rizqaa bakal membesar sebagai anak yang solehah. Sebagai info, Rizman dan Nurida telah mendirikan rumahtangga pada 13 September 2019.