Ketika populariti semakin meningkat, sudah tentu akan muncul dakwaan-dakwaan seperti semakin ‘demand’ selepas popular, semakin sukar untuk dihubungi media, dan sebagainya. Seorang penyanyi yang sedang popular dengan lagu Canggung yang sudah berjaya meraih tontonan seramai 7.5 juta views ini turut terkena tempias dakwaan bahawa beliau semakin sukar untuk dihubungi oleh media, semakin demand. Ini respon beliau..

Diberi Pilihan Untuk Call Atau Emel

Wany Hasrita atau nama penuhnya Nurshazwany Hasrita Binti Hasbullah ini menjelaskan bahawa dalam laman Instagram beliau sudah disediakan nombor telefon pengurus beliau dan emel untuk dihubungi. Beliau juga menjelaskan bahawa jika tidak dapat dihubungi, emel juga turut disediakan dan akan sentiasa dibalas.

IKLAN

“Nak kata saya ni susah nak contact pun tidak, sebab dekat saya punya Instagram ada saya letakkan nombor manager saya dan dekat situ ada pilihan sama ada nak call ataupun nak emel . Incase tak dapat call, boleh emel dan kita akan sentiasa balas tapi saya lagi prefer call.” – Jelas Wany.

Pembahagian Kerja Diuruskan Pengurus Sendiri

Menurut Wany Hasrita, semua pembahagian kerja segalanya diuruskan oleh pengurus beliau sendiri. Beliau tidak menolak kemungkinan faktor terlalu sibuk sehingga mengalami kesukaran untuk menjawab semua panggilan dan emel yang dihantar kepadanya.

“Sebenarnya saya tak jaga saya punya jadual ataupun phone. Phone yang kat situ untuk manager. So, if anything mungkin yang tak terbalas ke apa, mungkin manager saya busy and ambil masa sikit untuk balas.” – Kata Wany.

Wany Hasrita ditemui Murai.my ketika majlis sidang media produk kecantikan Bougas Beauty di Glamhall Damansara pada petang Rabu. Selain Wany Hasrita, Amira Othman dan Tasha Manshahar turut dilantik sebagai duta-duta baharu Bougas Beauty.