40 Tiket ‘Premier’ Filem Seram ‘Sebelum Iblis Menjemput Ayat 2’ Untuk Dimenangi!

351

Filem seram Sebelum Iblis Menjemput Ayat 2 bakal ditayangkan kepada umum pada 10 September 2020. Sekuel garapan Timo Tjahjanto ini menceritakan kisah baru pertarungann Alfie, yang dilakonkan oleh Chelsea Islan, dan syaitan. Setelah bertahan dalam filem pertamanya, Sebelum Iblis Menjemput, Alfie berusaha meneruskan kehidupannya bersama adiknya Nara (Hadijah Shahab).

Dia bertemu dengan beberapa anak yatim piatu, iaitu Budi (Baskara Mahendra), Gadis (Widika Sidrome), Jenar (Shareefa Daanish), Martha (Karina Salim), Leo (Arya Vasco), dan Kristi (Lutusha). Namun, sebuah sumpahan telah menghantui anak-anak di rumah anak yatim.

IKLAN

Lima anak yatim piatu itu mencari Alfie, yang sebelum ini dapat menangani iblis. Bagaimana Chelsea Islan akan menghadapi iblis ini? Kenalah tonton sendiri ya!

Khas Untuk Peminat murai.my, pada hari Selasa , 8 September 2020, jam 8 malam bertempat di  TGV One Utama, kami berbesar hati untuk menghadiahkan sepasang tiket tayangan eksklusif! Selain itu penerima berpeluang menonton lebih awal filem ini. Best kan?

Caranya anda hanya perlu ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memenangi tiket!

  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @hangatmalaysia dan Twitter @HangatMalaysia.
  2. Kongsi artikel ini di Facebook dan Twitter anda, dan jawab soalan ini:

    Sebutkan nama pengarah untuk filem Sebelum Iblis Menjemput Ayat 2?

  3. Sertakan hashtags #HangatMalaysia #SebelumIblisMenjemputAyat2My #TGVPictures, bersama jawapan dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  4. Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  5. Pemenang akan dihubungi pihak murai.my melalui Facebook anda.
  6. Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  TGV One Utama pada 8 September 2020 bermula jam 7.00 malam hingga 8.00 malam.
  7. Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 8.00 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  8. Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.