[UNBOXING] HUAWEI Watch Fit & FreeLace Pro, Pelengkap Gaya Anda Bersukan

177

Kini HUAWEI kembali muncul dengan jam tangan pintar terbaru di Malaysia iaitu HUAWEI Watch Fit. Uniknya, jam tangan pintar terbaru yang dibuat oleh Huawei ini hadir dengan layar segi empat dan menjanjikan jangka hayat bateri yang panjang, dan disokong oleh pelbagai ciri yang lebih banyak.

HUAWEI Watch Fit ini mempunyai paparan AMOLED berukuran 1.64 inci dengan resolusi 456 x 280 piksel, dan tepi layar sedikit melengkung di semua sisi. Jam tangan pintar ini terbuat dari “fiber polimer” yang dikatakan mempunyai daya tahan yang kuat.

Sebenarnya serat polimer adalah nama mewah untuk plastik, dan ia mempunyai satu butang di sebelahnya.

HUAWEI Watch Fit menyokong Android 5.0 dan iOS 9.0. Semua ciri yang diharapkan dari smartwatch ada di sini. Watch face boleh disesuaikan oleh pengguna. Di samping itu, terdapat video latihan dan banyak mod latihan termasuk pengesanan pintar tentang apa yang sebenarnya berlaku, sensor GPS terbina dalam, SpO2 dan sensor denyut jantung 24 jam.

Satu lagi ciri yang disertakan oleh HUAWEI dalam Watch Fit adalah kemampuannya untuk memantau kitaran tidur dan kitaran haid. Terdapat juga sokongan untuk melakukan latihan menghilangkan tekanan, menampilkan semua notifikasi dari telefon pintar, mengendalikan muzik dan juga dapat digunakan sebagai remote shutter.

Bercakap mengenai hayat bateri, Huawei menjanjikan 10 hari dengan penggunaan biasa dan 7 hari dengan penggunaan berat. Menggunakan GPS secara berterusan akan memakan masa bateri sehingga 12 jam.

IKLAN

IKLAN

Huawei Watch Fit ditawarkan dalam Graphite Black dan Sakura Pink. Baiklah! Bagi anda yang berminat membeli jam tangan pintar terbaru dari Huawei, harganya RM499 di HUAWEI Store.

FreeLace Pro

Kalau nak lagi cool, HUAWEI WATCH FIT sesuai dipasangkan dengan HUAWEI FreeLace Pro. Semestinya anda kan merasakan gandingan kedua-dua peranti ini melengkapkan aktiviti sukan anda.

Bagi HUAWEI FreeLace Pro, ia dilengkapi teknologi pembatalan hingar (ANC) dwimikrofon, mod ketelusan dan hayat bateri main balik sehingga 24 jam. Peranti ini akan memberikan pengalaman latihan yang luar biasa bagi pengguna ketika digunakan bersama.

Bagi anda yang berminat membeli HUAWEI FreeLace Pro, harganya RM399 di HUAWEI Store.

Peluang Menang RM10,000

Bagi setiap pembelian HUAWEI Watch Fit, anda berpeluang memenangi RM10,000 dengan menyertai peraduan HUAWEI WATCH FIT Badminton Championship yang bermula dari 9 hingga 20 September 2020.

Malah anda juga berpeluang untuk mengadakan perlawanan persahabatan bersama pemain badminton terkenal negara iaitu Chan Peng Soon dan Goh Liu Ying. Menarik bukan? Jom dapatkan seunit dan daftar sekarang!

Nak tahu apa yang anda akan dapat jika membeli setiap unit peranti hebat ini? Jom tontonĀ  video Unboxing HUAWEI Watch Fit dan HUAWEI FreeLace Pro di bawah.