Chris Evans Tak Sengaja Kongsi Gambar Alat Sulit Sendiri?

Rata-rata beranggapan bahawa tindakan Evans itu tidak disengajakan dan berharap ianya tidak menjadi bahan jenaka warganet kerana menurut rekod dia pernah mempunyai pengalaman penyakit kemurungan dan peminat enggan ianya terjadi sekali lagi atau menjejaskan kariernya.

Mesti Baca

Sejak semalam di laman Twitter trending di seluruh dunia apabila pelakon yang terkenal dengan watak Captain America, Chris Evans dikatakan secara tidak sengaja berkongsi foto suntingan galeri album nya yang mana turut kelihatan gambar kemaluan seorang lelaki dipercayai dirinya.

Barangkali Tidak PerasanĀ 

Foto tersebut telah dikongsi Evans di laman Insta Story nya bagi menunjukkan galeri album telefon bimbitnya namun barangkali pelakon itu tidak menyedari terdapat beberapa gambar peribadi turut kelihatan di dalam suntingan tersebut sekaligus menjadi bual bicara hangat warganet.

Telah Dipadam

Bagaimanapun, foto tersebut telah pun dipadam beberapa saat kemudian. Rata-rata beranggapan bahawa tindakan Evans itu tidak disengajakan dan berharap ianya tidak menjadi bahan jenaka warganet kerana menurut rekod dia pernah mempunyai pengalaman penyakit kemurungan dan peminat enggan ianya terjadi sekali lagi atau menjejaskan kariernya.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan