Foto-foto Robert Pattinson Dianggap Bahayakan Nyawa Kekasihnya Tersebar

Mesti Baca

Gambar Robert Pattinson dan kekasihnya, Suki Waterhost di media sosial telah mencetuskan kebimbangan netizen.

Dalam foto-foto ini, Robert kelihatan sedang mengunjungi sebuah taman di sekitar London, England. Foto ini menjadi topik perbincangan umum memandangkan baru-baru ini, Robert dilaporkan positif untuk Covid-19.

Malah produksi filem Batman di mana dia pelakon utama terpaksa ditangguhkan. Walaupun filem The Batman dijadualkan untuk dilancarkan pada tahun 2021.

Gambar Berciuman

Apa yang membuatkan netizen naik angin dengan Robert, dia telah memberi risiko yang bahaya kepada Suki.

Dalam gambar yang tersebar,  pasangan ini terlihat saling berpandangan, dan berciuman sambil duduk santai di sebuah bangku di taman.

Gambar tersebut kemudiannya menimbulkan tanda tanya, mengenai keadaan kesihatan Robert, adakah dia sudah sembuh. Jika tidak, bagaimana dia boleh berada di luar rumah?

Walaubagaimanapun sehingga kini, gambar berciuman dan berada di luar rumah tersebut, belum ada pengesahan dari Robert Pattinson mengenai keadaan kesihatannya. Namun ada desas-desus mengatakan dia dilaporkan pulih dari COVID-19. Walaupun begitu, mereka berdua masih memakai topeng di luar rumah.

[Sumber DAILYMAIL]

Terkini

[REVIEW] Mortal Kombat 2021 Buat Penonton Teruja Tunggu Sekuel Seterusnya

Sebelum menonton filem ini, penulis terlebih dahulu bertanyakan kepada rakan-rakan yang sudah menonton Mortal Kombat 2021 yang digambarkan oleh...

Artikel Berkaitan