Teguran Bapa Mira Filzah Buat Ramai Terharu

Menerusi perkongsian tersebut, kelihatan teguran yang dibuat bapa pelakon itu mengenai cara pemakaian yang lebih sopan ketika berada di khalayak ramai.

Mesti Baca

ººSemalam, pelakon dan pengacara Mira Filzah memuatnaik foto kenangan bersama keluarganya di laman Instagram. Hantaran tersebut dibuat bersempena dengan sambutan hari lahir bapa nya yang ke 56 tahun.

Teguran Sayang Dari Seorang Bapa 

Dalam hantaran tersebut, Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Binti Badioezaman,27 bukan sahaja berkongsi foto keluarga malah turut memuatnaik suntingan perbualan di aplikasi whatsapp bersama bapanya.

Menerusi perkongsian tersebut, kelihatan teguran yang dibuat bapa pelakon itu mengenai cara pemakaian yang lebih sopan ketika berada di khalayak ramai.

Ramai Terharu 

Kongsi Mira, perwatakan bapanya cukup unik. Biarpun tidak bercakap banyak, namun bapanya mempunyai cara tersendiri untuk meluahkan rasa sayang dan tanggungjawabnya kepada keluarga. Dalam pada itu,rata-rata pengikutnya dan rakan-rakan selebriti meluahkan rasa terharu serta mengagumi sikap bapa Mira yang begitu bertanggungjawab dan mengambil berat perihal anak-anaknya.

Untuk rekod, Mira telah selamat mendirikan rumahtangga dengan Wan Emir Astar pada 3 September yang lalu dalam majlis pernikahan yang cukup meriah.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan