Black Widow Tunda, Tiada Tayangan Filem Marvel Tahun Ini

Dengan pengumuman ini, sekaligus menyaksikan 2020 merupakan tahun pertama filem Marvel tidak akan ditayangkan sejak tayangannya bermula pada 2009.

Mesti Baca

Buat peminat Marvel dan Disney mungkin terpaksa menerima kenyataan bahawa tiada filem daripada dua jenama produksi besar itu akan ditayangkan pada tahun ini.

Tangguh Lagi!

Berikutan penularan wabak COVID-19 yang memberi kesan yang cukup mendalam kepada pelbagai sektor, pihak Marvel mengambil keputusan untuk menangguhkan kesemua filem yang sepatutnya ditayangkan pada tahun ini termasuklah filem yang dinanti-nantikan ramai, Black Widow yang akhirnya ditayangkan pada tahun depan.

Untuk rekod, Black Widow lakonan Scarlett Witch telah beberapa kali ditangguhkan tayangannya sehinggalah dijadualkan pada November ini. Namun akhirnya, Black Widow turut mengalami nasib yang sama seperti Wonder Woman 1984.

Tahun Pertama Tanpa Filem MarvelĀ 

Dengan pengumuman ini, sekaligus menyaksikan 2020 merupakan tahun pertama filem Marvel tidak akan ditayangkan sejak tayangannya bermula pada 2009. Berikut adalah tarikh tayangan baharu bagi kesemua filem terbitan Marvel dan juga Disney :

  • Black Widow – 7 Mei 2021
  • Shang Chi and The Legend of The Ten Rings 9 Julai 2021
  • Eternals – 5 November 2021
SourceNME

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan