Di media sosial ketika ini hangat memperkatakan mengenai model dan sosialit Ezurin Khyra yang kini terbabit secara langsung dalam sebuah rancangan realiti, The House bagi musim yang keenam.

Cetus Kontroversi Hari Pertama Tayangan 

Bezanya kali ini, Ezurin bukan sahaja akan berkongsi kisah mengenai keluarga bersama rakan baiknya, Magie Abang Saufi malah penonton akan turut melihat keluarga ini keluar dari zon selesa kehidupan mereka disamping melakukan pelbagai cabaran.

IKLAN

Tidak Sensitif? 

Bagaimanapun, rancangan ini sudah pun ‘menempa’ kontroversi nya tersendiri apabila mula ditayangkan malam tadi.

Di laman Twitter, rata-rata meluahkan rasa kecewa dengan konsep yang ditonjolkan kerana beranggapan ianya seperti tidak sensitif dengan isu semasa melibatkan golongan sederhana dan kurang berkemampuan sehingga turut trending di laman itu untuk beberapa ketika.

Meskipun begitu, ada diantara mereka turut berasa teruja menonton rancangan ini kerana beranggapan The House ‘Ezurin Khyra’ punyai kelas tersendiri selain memuji sikap Ezurin sebenarnya yang begitu peramah.The House akan bersiaran selama 10 episod di Astro Ria (124) dan Ria HD pada setiap hari Rabu, jam 9 malam.