Setelah sekian lama tidak muncul dalam mana-mana kaca televisyen, pengacara terkenal Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA mengejutkan ramai peminat apabila kembali muncul sebagai hos mengendalikan program realiti Lagu Cinta Kita bagi musim kedua.

Penampilan Diva AA Dipuji

Mula bersiaran malam tadi (Ahad) di saluran TV3, rata-rata peminat memuji sikap profesional dan gaya mengacara nya yang masih sama seperti dahulu sekaligus mengubati kerinduan peminat untuk melihatnya ‘beraksi’ semula.

IKLAN
Via Instagram divaazwanaavazzztersohor1

Bukan itu sahaja, perubahan imej Diva AA yang bergandingan bersama Elly Mazlein turut menarik perhatian apabila dia kelihatan kacak menyarungkan sut lengkap berwarna coklat gelap dan turut diberi gaya dandanan rambut kemas dan rapi berbeza dengan ‘trademark’ imej nya sebelum ini yang sering memakai selendang dileher dan penutup rambut.

Diva AA Gembira Dapat Kembali

Dalam pada itu, Diva AA menerusi hantaran di laman Instagram nya meluahkan rasa gembira dan bersyukur apabila ‘comeback’ nya itu mendapat reaksi positif dan diterima baik oleh ramai peminat. Untuk rekod, rancangan ini turut trending di laman Twitter semalam.

Via Instagram divaazwanaavazzztersohor1

Lagu Cinta Kita menampilkan Elly Mazlein yang akan digandingkan dengan pasangan hos yang berlainan iaitu Michael Ang dan Diva AA sehingga dia menemui pasangan serasinya.

Manakala program ini turut mengekalkan Hael Husaini sebagai juri tetap dan bergandingan bersama dengan gandingan baharunya, Mas Idayu serta akan ditemani oleh seorang juri jemputan pada setiap episod.