Bekas ratu cantik Rusia, Rihana Petra atau nama asalnya Oksana Voevodina sekali lagi mencuri perhatian pengikutnya. Kali ini, Rihana di tegur kerana tidak memakai pelitup muka ketika berada di tempat awam. Lagi-lagi tempat yang dikunjungi sedang melaksanakan ‘lockdown’.

Bekas isteri kerabat diraja itu dilihat memuatnaik foto dirinya sedang bercuti mengunjungi salah sebuah kota di Eropah iaitu Munich.

Rihana mengakui bahawa dia tidak takut kepada virus korona kerana dia merasa dilindungi dengan antibodi yang ada dalam tubuhnya

IKLAN

“Di sana sedang menjalani perintah berkurung,  dan anda perlu memakai topeng, anda tidak memilikinya?”- tegur salah seorang pengikutnya

“Saya mempunyai Antibodi. Dan saya tidak takut dengan Covid, topeng adalah benda artificial yang diciptakan untuk membuatkan orang takut dan menderita”- Balas RIhana di ruangan komen.

Jerman antara negara di Eropah yang mencatat kes kematian tertinggi Covid-19. Setakat ini. Menurut CoronoTracker, sehingga hari ini Jerman mencatat kes positif Covid-19 sebanyak 1.51 Juta dan 26,400 kematian.