“Memondan Lah Sangat!” – Diva AA Perli Usahawan Sensasi Popular?

Dalam ciapan tersebut, Diva AA turut menegur sikap usahawan itu yang menyahaktifkan akaun Instagram nya selepas dikehendaki oleh pihak JAIS bagi membantu siasatan sebelum ini.

Mesti Baca

Pengacara terkenal, Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA sememangnya dikenali ramai kerana kelantangannya bersuara dan menegur sesiapa sahaja tanpa mengira status dan pangkat mana-mana pihak.

Diva AA Perli Usahawan

Terbaru, menerusi laman Twitter nya, Diva AA telah memuatnaik status ciapan menegur seorang individu dipercayai merujuk kepada seorang usahawan sensasi popular yang kini berhadapan dengan kes mahkamah. Dalam ciapan tersebut, Diva AA turut menegur sikap usahawan itu yang menyahaktifkan akaun Instagram nya selepas dikehendaki oleh pihak JAIS bagi membantu siasatan sebelum ini.

Via Twitter Diva AA

Terdahulu, Murai.my melaporkan seorang usahawan kosmetik popular menghilangkan diri selepas pihak JAIS menyerbu kediamannya sebaik waran tangkap dikeluarkan oleh mahkamah. Bagaimanapun, tangkapan tersebut gagal kerana dia dipercayai bersembunyi di sebuah lokasi.

Beli Rumah RM1 Juta 

Dalam perkembangan lain, Diva AA turut memanjatkan rasa syukur apabila berjaya membeli sebuah kondominium mewah yang dikhabarkan bernilai RM1 Juta. Kongsi pengacara Lagu Cinta Kita 2 (LCK2) itu, dia bakal menerima kunci rumah tersebut pada 5 Mac ini dan menyifatkannya sebagai hadiah hari lahirnya yang ke 55.

Via Instagram Diva AA

Sebagai info, Diva AA turut mengumumkan sedang terlibat dalam sebuah penggambaran program terbaharu terbitan Astro yang akan ditayangkan tidak lama lagi.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan