“Nampak Baby Bump”- Siti Sarah Hamil Anak Keempat?

Sarah yang anggun memakai busana berwarna merah jambu turut memperlihatkan dirinya seolah-olah memiliki ‘baby bump’ sekaligus membuatkan peminat mengandaikan dia kini sedang hamil.

Mesti Baca

Penyanyi Siti Sarah Raisuddin menarik perhatian peminat menerusi hantaran terbaharu di laman Instagram nya apabila dia dikatakan sedang hamil.

Kelihatan ‘Baby Bump’

Dalam hantaran IGTV yang dimuatnaik tersebut, Sarah dan suaminya yang juga pelakon dan pelawak, Shuib Sepahtu bersama anak-anak mereka baru tiba di salah sebuah cawangan Bubblebee bagi merasai perisa terbaharu minuman boba keluaran kafe itu. Sarah yang anggun memakai busana berwarna merah jambu turut memperlihatkan dirinya seolah-olah memiliki ‘baby bump’ sekaligus membuatkan peminat mengandaikan dia kini sedang hamil.

Peminat Banjiri Ruangan Komen 

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat membanjiri dengan pelbagai pertanyaan kepada pelantun Terakhir Buat Teman itu untuk mengesahkan dirinya kini sedang hamil dan dalam masa yang sama turut mengucapkan tahniah buat mereka sekeluarga. Dalam pada itu, pihak Murai.my turut menantikan pengesahan daripada sumber terdekat pasangan selebriti ini mengenai status terkini Sarah.

Disember yang lalu, Sarah menafikan bahawa dirinya sedang hamil setelah perubahan berat badannya menimbulkan spekulasi dalam kalangan peminat.Jelas Sarah, ia berpunca daripada kesan perubahan hormon serta pengambilan ubat-ubatan sejak beberapa tahun lalu.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan