Gempar! Pengarah & Suami Aktres Terkenal DM Teman Lelaki Nur Sajat?

Mesti Baca

Kontroversi mengenai usahawan sensasi Nur Sajat telah menarik ramai perhatian untuk memberi kenyataan termasuklah para selebriti iatu suami kepada seorang aktres yang merupakan seorang pelakon, penulis skrip dan penerbit untuk beberapa buah filem turut memberikan kenyataan mengenai kontroversi usahawan sensasi tersebut.

Pernah DM Teman Lelaki Nur Sajat

Menurut tinjauan Murai MY melalui sebuah posting di lamanĀ  Instagram, aktor iniĀ  telah memberikan pengakuan bahawa beliau pernah DM (Direct Message) menegur teman lelaki Nur Sajat, Jadoos.

“Masa memula dia couple dengan laki Lebanon tu, saya dah DM mamat tu ” Bro Plz check, your gf is a man”, saya cuba bantu kot kot mamat tu tak perasan..” tulisnya di ruangan komen di Instagram.

Berseloroh Dengan Netizen Di Ruangan Komen

Sementara itu, Murai MY melihat netizen sempat berseloroh di ruangan komen yang menyatakan bahawa lelaki Lebanon tersebut meminati aktor berkenaan. Walaubagaimanapun, aktor ini hanya membalas bahawa beliau sudah berkahwin dan mempunyai dua orang anak.

“Bang saya rasa lelaki Lebanon tu minat abang” – Netizen

“Hmmmmmm im maried with 2 kids.”- katanya lagi

Korang rasa betul ke ni? Mungkin diorang bergurau je tu…

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan