Jisoo BLACKPINK Dipilih Artis K-pop Tercantik? Ini Alasan Pakar Bedah Plastik

Mesti Baca

Seorang pakar bedah plastik mengatakan bahawa Jisoo BLACKPINK adalah K-Pop idol yang paling cantik.

Ini bermakna BLACKPINK tidak memilih pilihan yang salah ketika meletakkan kedudukan visual untuk Jisoo. Sebabnya, ciri wajahnya yang mewakili kecantikan Korea Selatan yang selalu menarik perhatian.

Menurut Allkpop, seorang doktor pakar bedah plastik, Dr. Min Hee Joon membuat video analisis mengenai  K-Pop idol paling cantik di YouTube.

Dia menampilkan barisan kumpulan gadis K-Pop, mulai April, Red Velvet, BLACKPINK, dan lain-lain.

Akhirnya, dia juga memilih Jisoo sebagai ahli kumpulan gadis dengan kecantikan yang ideal. Wajah Jisoo, kata Dr Hee Joon, mempunyai keharmonian sempurna antara standard kecantikan Barat dan Timur. Jisoo mempunyai mata yang dalam dan kelopak mata berganda yang indah.

Dimensi wajah Jisoo yang sempurna dan filtrum kecantikan khas untuk fisiognomi. Hasilnya, wajah Jisoo adalah pilihan yang tepat untuk rujukan pesakit pembedahan plastik.

Selain Jisoo, Tzuyu TWICE sebelum ini juga menarik perhatian berita di Jepun. Ini kerana wajahnya adalah wajah paling popular bagi wanita Jepun untuk membuat penambaikan estetik wajah.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan