Isu Gerai Diserang : Shuk Sahar Anggap Sudah Selesai

Jelas Shuk, dia mengganggap isu ini telah pun selesai dan mengambil keputusan untuk memadam video yang dimuatnaiknya sebelum ini.

Mesti Baca

Pelakon, pelawak dan pengacara Shuk Sahar menganggap isu gerai minumannya yang telah diserang oleh seorang lelaki semalam telah pun selesai.

Buat Keputusan Untuk Berdamai

Menerusi sebuah hantaran IGTV, Shuk atau nama sebenarnya Mohammad Shukri bin Mohamed Sahar dilihat telah pun bertemu dengan lelaki tersebut untuk berdamai. Dalam hantaran itu, lelaki tersebut mengambil kesempatan untuk memohon maaf secara terbuka kepada Shuk dan pembantu peribadinya kerana bertindak keterlaluan dengan menyerang gerai Shuk sehingga menjatuhkan balang air minumannya.

Padam Video 

Jelas Shuk, dia mengganggap isu ini telah pun selesai dan mengambil keputusan untuk memadam video yang dimuatnaiknya sebelum ini.

“So (jadi) guys saya dah pun berjumpa dengan brother (lelaki) yang datang masa saya berniaga air sampai terbalik. Apa yang kiteorang nak bagitahu, kiteorang mengambil keputusan untuk berdamai.”

“Sebenarnya saya pun nak minta maaf juga sebab saya pergi post video itu benda itu macam bagi benda tak baik dekat awak sampai ramai yang kecam. Saya mengambil keputusan untuk saya turunkan (video). So (jadi) benda ini settle (selesai) ya” kata Shuk

Terdahulu, Shuk Pelakon mendedahkan seorang lelaki yang memberhentikan kereta di hadapan gerainya bertindak menolak balang minuman tersebut sehingga tumpah.’

Lelaki itu juga dilihat hanya berlalu pergi tanpa memohon maaf dan memberi amaran kepada mereka untuk tidak lagi berniaga di situ. Bagaimanapun segelintir netizen menganggap ia gimik semata-mata sebelum dinafikan oleh Shuk.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan